Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaj probléma. A szokásos. :/ Vélemény?
Van egy lány a suliban aki nagyon tetszik,régebben(1 hónapja) ott ölelgetett a padon meg odabujt hozzám mindig.
Most meg hirtelen semmi.Próbálok vele beszélni ,nagyjából annyit mond h igen-nem, nem sokkal többet :/.
A barátnője szerint nagyon tetszem neki csak nem meri elmondani..
viszont ő meg teljesen ugy csinál mintha nem érdekelném.
ráadásul ha nem ketten vagyunk akkor fojton beszól(persze nem olyan durván) de ez eléggé azt látatja velem h nem nagyon kellek neki..Állítólag ő sem tudja eldönteni mit akar.
:/
Ebben a helyzetben inkább az a kérdés, hogy te mit akarsz? Miért nem léptél semmit, ha összejönnél vele? Talán neki kellene rádmászni vagy hogy gondoltad? :)
Valszeg az történt, hogy elege lett abból, hogy ő ölelgetett stb te meg csak álltál ott mint lóf..sz a hidegvízben. Szedd össze magad:)
Korotok?
Amúgy állj a talpadra, menj oda és csókold meg.
Ezzel elindítasz egy kezdeményezést.
Amúgy ha egy lány piszkál, az azt jelenti hogy kedvel, csak így mutatja ki.
Sok sikert ;)
pont az a gond hogy nem tudom :/
próbáltam errol beszélni vele de vagy eltereli a témát vagy csak egyszerüen csak ennyit mond hogy "mennem kell" szóval általában ennyi ://
hm, ez mondjuk lehet nem jó jel is, de lehet, hogy csak nem szeret/tud beszélni róla.
csók volt már?
csináltok vmit együtt néha (ilyen randi szerű dolog) vagy csak suliban találkoztok?
kezdeményez ő beszélgetéseket akár élőben akár sms, facebook? hogy megy ez nálatok?
egyébként: erről végül is nem beszélni kell hanem csinálni, szóval attól nem megyünk a falnak, h nem tudsz erről értekezni vele - de először válaszolj és mondom a többit:)
nem volt még csók csak annyi amit leirtam
elöbb azt szeretném kideriteni hogy egáltalán bejövök e neki?
egyik hétvégén el akartam hivni korizni de akkor volt az hogy hozzám se szolt egész nap amugy sajnos csak suliban
persze régebben ő is kezdeményezett de most általában csak én megyek oda hozzá
3 nappal ezelott (szerintem) beszélt vele a barátnője és aznap konkrétan mellettem vitatkoztak arról,hogy mondja el amit neki mondott O.o én nemtom mit akart.
azán facen irkáltunk barátnőjével és kiderült h tetszem neki.. de ezt addig nem tudom komolyan gondolni amit meg nem mondja mert nem látom rajta :(
1-es vagyok. Figyelj..egyelőre nem is kell komolyan gondolnod, az ráér később is.
Azt nem tudom hova tenni, hogy ő ilyen furán viselkedik veled az iskolában közben a barátnője azt mondja, hogy tetszel neki. De ő meg miért hazudná ezt ha nem így van..?
Ezt egy módon lehet kideríteni, be kell próbálkoznod. Hívd el valahova és ki fog derülni, hogy mi a helyzet. Lehet, hogy erre várt már egy ideje, hogy lépj valamit. Ha pedig nemet mond akkor az is egy válasz. Jónak nem jó, de a bizonytalanság sem lehet egy nagy élmény neked.. Mi a véleményed..megoldható?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!