Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Van más is, akinek az a büntetése, hogy valószínűleg sosem lesz párja és eddig sem kellett senkinek sem?
Én komolyan mondom úgy érzem, ez az én egész életre kiterjedő büntetésem. Mindennél jobban vágyom egy lányra, akivel őszintén szeretjük egymást, de épp ezért sosem kellettem még egy lánynak sem. Igaz én is hibás vagyok, mivel nem elég, hogy ritka ronda vagyok és még magas sem vagyok, de emellett kicsit antiszociális, gátlásos, félénk, visszahúzódó, csendes srác vagyok, aki csak kevés embernek nyíl meg igazán, kevés ember előtt tud magát kibontakoztatni.
Ami igazán fáj, hogy gyakran látok szerelmes párokat és elszomorodom, mert tudom, hogy engem sosem tudna egy lány sem úgy szeretni, mint mondjuk ezt vagy azt a srácot. Egyszerre örömm és egyszerre fájdalmas nézni, hogy két ember mennyire tudja szeretni egymást és ez mindig ráébreszt, hogy mire is vágyom igazán, de közben meg azt is tudom, hogy nekem ebben sosem lehet részem és valószínűleg az örök magány a büntetésem. Nem vagyok egy szent ember, sok hibám van és sok rossszat is elkövettem már az életemben és ezért is gondolom, hogy így büntet a sors, de még akár előző életbeli tetteimért is lehet, hogy most bűnhődöm, már, ha van ilyen.
Ne keseregj.
Tölds ki a kocsidon, ha nincs vegyél !....
Egyrészt jó vele száguldozni, mert érzed, hogy élsz. Ha nem rontasz sokat :-)
2. miután stapálod a kis drágát, mindent megadsz neki, és azon fog csak az agyad járni mit alakíts át.
Ne rinyálj!Én is rendszeresen beszopom,pedig magas vagyok és nem vagyok ronda.Van ez így.Próbálkozni kell,aztán egyszer csak lesz valaki.
Nekem sem jön össze soha,mert mindig valami közbejön,hogy ha nőről van szó.
Fel a fejjel és ne törődj bele a magányba!
ugyan, ne foglalkozz vele. én is nagyon problémáztam emiatt sokáig, sokat, nagyon sokat. de most már azt mondom, nem érdekel, lesz ami lesz, ha eddig kibírtam eztán is kibírom, ha nem lesz más, de azért remélem, összejön egyszer. én biztos sokkal idősebb vagyok nálad.
F
Szia!
Az élet néha büntetés néha nem :(
Tudom mit érzel, én is szoktam párocskákat látni az úton vagy csókolózni az iskola folyosóján :(
Irigylésre méltóak az már biztos!
De nem biztos hogy neked igy jó de én azzal kelek fel minden reggel és azzal fekszem le hogy holnap hátha :)
De sosem jön a nagy Ő
Már ugy vagyok vele hogy elég ha csak dumizni tudnék egy jót egy sráccal :((
Sok szerencsét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!