Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, lányok! Van más is,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Van más is, akinek az a büntetése, hogy valószínűleg sosem lesz párja és eddig sem kellett senkinek sem?

Figyelt kérdés

Én komolyan mondom úgy érzem, ez az én egész életre kiterjedő büntetésem. Mindennél jobban vágyom egy lányra, akivel őszintén szeretjük egymást, de épp ezért sosem kellettem még egy lánynak sem. Igaz én is hibás vagyok, mivel nem elég, hogy ritka ronda vagyok és még magas sem vagyok, de emellett kicsit antiszociális, gátlásos, félénk, visszahúzódó, csendes srác vagyok, aki csak kevés embernek nyíl meg igazán, kevés ember előtt tud magát kibontakoztatni.

Ami igazán fáj, hogy gyakran látok szerelmes párokat és elszomorodom, mert tudom, hogy engem sosem tudna egy lány sem úgy szeretni, mint mondjuk ezt vagy azt a srácot. Egyszerre örömm és egyszerre fájdalmas nézni, hogy két ember mennyire tudja szeretni egymást és ez mindig ráébreszt, hogy mire is vágyom igazán, de közben meg azt is tudom, hogy nekem ebben sosem lehet részem és valószínűleg az örök magány a büntetésem. Nem vagyok egy szent ember, sok hibám van és sok rossszat is elkövettem már az életemben és ezért is gondolom, hogy így büntet a sors, de még akár előző életbeli tetteimért is lehet, hogy most bűnhődöm, már, ha van ilyen.

2013. jan. 30. 17:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
47%
Ne nyervogj már.
2013. jan. 30. 17:19
 2/17 anonim ***** válasza:
50%
A lányok a rosszfiúkat szeretik, fő az optimizmus.
2013. jan. 30. 17:20
 3/17 anonim ***** válasza:
48%

Ez egy ősrégi nőfogó trükk.

Sosem értettem miért kell ekkora szinházat előadni. Reméljük a lehető legkevesebb nő fog neked bedőlni.

2013. jan. 30. 17:20
 4/17 anonim ***** válasza:
48%
Ne hisztizz már.
2013. jan. 30. 17:22
 5/17 anonim ***** válasza:
65%
Tudod miért nem járnék veled? Pont leszarnám, hogy mennyire vagy szép, vagy magabiztos, magas, mert mind lényegtelen.Azért, mert ilyen hozzáállással rossz olvasni a kérdésedet. Ne várj senkire! Majd lesz! Persze most nem azt mondom, hogy ha otthon ülsz akkor egyszer csak ott terem egy tökéletes nő. Hanem menj el bulizni, ismerkedni, minden. A nyitottságon lehet dolgozni, ez esetben meg is éri, egy lány a jutalom. Nekem meg az a bajom, hogy akárkivel összejövök, semmit nem érzek. Kőszívem van és úgy érzem semmi nem fog meg az eddigi pasikban. Vagy 20 ajánlatot kaptam már, de nem tudom kihasználni.
2013. jan. 30. 17:22
 6/17 anonim ***** válasza:
78%
Most megakarod sajnáltatni magad és reménykedsz a privátokban?
2013. jan. 30. 17:23
 7/17 anonim ***** válasza:
78%

Nem szeretek negatív emberekkel lenni. Járni meg végképp. Akkor se,ha a teljes ideálom kűlsőre,él mellé okos is. Ha oesszimista,ragasztja rám a rosszkedvét akkor is. A hozzáállálon változtass.:D

16/L

2013. jan. 30. 17:25
 8/17 anonim válasza:
Egyszer mindenki megtalálja a párját. Csak mindenki máshogy, és más időben.
2013. jan. 30. 17:27
 9/17 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy, hogy ilyen tragikusan látod a dolgokat? Mert talán azt még megérteném, ha 60 fölött mondanád azt, hogy nekem már sosem lesz kapcsolatom, de így???
2013. jan. 30. 17:29
 10/17 anonim ***** válasza:
Én is ilyen helyzetben vagyok, és szintén azért, mert alacsony vagyok és ronda. Sajnos a lányokat csak a külső érdekli, így eleve reménytelen helyzetből indulunk.
2013. jan. 30. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!