Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha úgyis csak a külső számít,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha úgyis csak a külső számít, akkor mi értelme csajoznia egy csúnya fiúnak?

Figyelt kérdés
Haveromék folyton hívnának, meg ösztönöznének,hogy próbálkozzak csajoknál, de én nem is látom még értelmét sem, meg nekem nem hiányzik, hogy a csaj bevágja a képembe, hogy kopjak le, mert ronda vagyok. Úgyis tudom, hogy a külső a lényeg a csajozásban és minden csajnak jó pasi kell, úgyhogy én inkább tanulok, hogy legyen jó munkám és sok pénzem, abból meg egy csomó prostit megkaphatok. Szerintem haveromék hülyék.
2013. jan. 29. 18:45
1 2
 11/20 ASOT ***** válasza:

Egyszer volt egy béka meg egy gyönyörű királykisasszony. A királykisasszony jobbnál jobb képűbb és gazdagabb hercegekkel ismerkedett, volt pár házassága meg válás is ugye.

A királykisasszony egy nap teljesen összeomlott elment h beugrik a kútba és véget vet az életének de a kút mellett találkozott egy csúf varangyosbékával, de a béka tudott beszélni. Először azt hittem a k.kisasszony h megbolondult de nem. A békához járt le nap mint nap beszélgetni ő lett a legjobb barátja, a béka kérte őt h csókolja meg és akkor szép férfivá változik, a k.kisasszony ezt nem tette meg.

Ezért más herceg után nézett de megint csak átment rajta mint friss aszfalton az úthenger.

Ezután visszament a békához de a békát nme lelte.

De 1x előjött megit azt mondta neki ha megcsókolsz a tied leszek és beszélni fogunk ha nem csókolsz meg akkor én magam löklek a kútba.

hát megcsókolta és a béka egy inassá változott kicsit nagy orral kicsi pocakkal, erre a k.kiasszony elhagyta h nem kell neki. Majd véletlenül megbotlott és szegény belezuhant a kútba, erre az inas utánaugrott, és kientette, majd a legjobb barátok lettek és talán mára már házasok is.

2013. jan. 29. 18:57
 12/20 anonim ***** válasza:
a haverodék nem hülyék.A nők nagyobb része pénzéhes büdös qrva.Lásd:legyen a pasinak kocsija,majd ahogy idősebb lesz a nő akkor már inkább a házikó a lényeg.Ilyen világot élünk sajnos.A mérleg egyik oldalán a drága tárgyak.a másikon viszont csak egy kifestett lyuk.A nők lassan ezért vesztenek az értékükből.És hidd el hogy ez egyre rosszabb lesz
2013. jan. 29. 19:00
 13/20 anonim ***** válasza:
Mégis mitől gondolod egyáltalán, hogy ronda vagy, főleg, ha nem is próbálkozol csajoknál? Ha ronda vagy, azt ők majd megmondják, de hogyha életedben legalább már egy akármilyen csaj érdeklődött irántad, akkor már nem vagy vészes. Én sajna tényleg ronda vagyok, eddig még egy mosolyt sem kaptam lányoktól, de ennek ellenére nem adom fel, szerintem te se tedd. Csak pozitívan. Engem pl. az utóbbi időben az nagyon motivál, hogy bebizonyítsam, hogy igen, egy nagyon csúnya pasinak is lehet barátnője.
2013. jan. 29. 19:02
 14/20 anonim ***** válasza:
De akkor most nincs konkrét vége még a mesének?
2013. jan. 29. 19:09
 15/20 ASOT ***** válasza:
egyenlőre ennyire vitte :)
2013. jan. 29. 19:19
 16/20 anonim válasza:
Nézd szerintem, nem minden a külső! :) leginkább a bekső számit! 15l
2013. jan. 29. 19:32
 17/20 anonim válasza:
belső*
2013. jan. 29. 19:33
 18/20 A kérdező kommentje:

# 16/17

Ja, mondja egy lány, de ha leszólítanálak tuti elküldenél a fenébe...

2013. jan. 29. 19:45
 19/20 anonim ***** válasza:
100% mennél a levesbe ez..... az ösvény a legjobb
2013. jan. 29. 21:39
 20/20 anonim ***** válasza:
Én is ronda vagyok.. Nagyon sok lánynál próbálkoztam, de a külsőm miatt mind elutasított.. Ezen az oldalon rengeteg lánynak küldtem magamról képet de, szinte egy sem írt vissza... Próbáltam változtatni a kűlsőmön, de mind hiába.. 17/F
2014. jún. 7. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!