Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy egy csúnya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egy csúnya fiúnak sosem lehet barátnője, míg ey csúnya lánynak jobbnál jobb pasija is lehetnek akár?

Figyelt kérdés
Rengeteg olyan lányt láttam már, akik iszonyat rondák vagy kövérek voltak, mégis volt pasijuk, sokszor nem is akármilyen. Ellenben én csúnya fiúként egy lánynak sem kellettem még. Miért ilyen igazságtalan az élet? Sokszor kívánom bár lánynak születtem volna, akkor biztos nem lennék magányos.
2013. jan. 29. 16:36
 1/9 anonim ***** válasza:
54%

Nem tudom te merre jársz, de én rengeteg számomra csúnya srácot látok, egyébként szép lányokkal.

A szépség szubjektív.

2013. jan. 29. 16:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Mert több a fiú, mint a lány.
2013. jan. 29. 16:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Én meg rettenet ronda pasikat látok tök szép nőkkel, akiket nem becsülnek meg.
2013. jan. 29. 16:42
 4/9 anonim ***** válasza:
kezdődik....
2013. jan. 29. 16:46
 5/9 anonim ***** válasza:

lehet hogy te azt hiszed, hogy jó pasik, de női szemmel csúnya.

egyébként én meg olyat tudok, hogy gyönyörű nő (ráadásul elég népszerű és gazdag) egy nagyon ronda sráccal jár... elég furcsa ez :) neki biztos bejön. Ha nem is néz ki jól, valamit biztos tudhat, amit sok panaszkodós srác itt nem.

2013. jan. 29. 16:48
 6/9 anonim ***** válasza:
miert van az hogy sok luzer inkabb rinyal minthogy tenne valamit?
2013. jan. 29. 16:50
 7/9 anonim ***** válasza:
a szépségnél szubjektívabb dolog nincs a világon . valaki a "dagadtakat" valaki a "gebéket" szereti ez már magában mennyire különböző meglátás. ne görcsölj ilyen hülyeségeken úgy is találsz valakit akinek te leszel a tökéletes. ha görcsölsz rajta úgysem lessz jobb semmivel sem.
2013. jan. 29. 16:53
 8/9 anonim ***** válasza:

"Sokszor kívánom bár lánynak születtem volna, akkor biztos nem lennék magányos."

Csak egy pici műtét, egy pici hormonkezelés...! :D

2013. jan. 29. 17:06
 9/9 anonim ***** válasza:

Még hányszor teszitek fel ezt a kérdést?

Menj reklamálj apádnál,hogyha nem tetszik a külsőd!De ő is azt fogja mondani,hogy pénztártól való távozás után reklamációt nem fogad el.

2013. jan. 29. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!