Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Mennyire fontos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Mennyire fontos nektek egy pasiban a zsír nélküli has?

Figyelt kérdés

Régen kövér voltam, azóta szinte teljesen lefogytam, járok edzeni konditerembe+minden nap futógép,szobabicikli, jobb időben a szabadban futás. Átalakultam, viszont még van egy kis "pocakom" ami engem zavar, viszont már nagyon nehéz megszabadulni tőle. Minden nap 1-1,5 óra aerob/kardio edzés+ heti 4 súlyzós, arra is odafigyelek hogy mit eszem, mégis..Arra keresem a választ, hogy vajon engem jobban zavar-e mint a másik nemet, akik miatt - ha áttételesen is - de csináljuk az egészet.:D

U.I. Nem csak azért, természetesen élvezem az edzést is, és magam miatt is csinálom, de tetszeni nem a fiúknak akarunk..:D

2013. jan. 28. 17:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem zavar, páromnak is van pocakja.
2013. jan. 28. 17:05
 2/6 anonim ***** válasza:
nekem nem fontos...
2013. jan. 28. 17:08
 3/6 anonim ***** válasza:

Az én pasimnak is van egy pici. De én szeretem :) Nekem sincs teljesen lapos hasam, szval.. Megértem a helyzeted. Pedig én sose voltam kövér, csak az utóbbi időben valahogy kövérebb lett a pocim pár centivel.. Ez legyen a legnagyobb bajod am az életben! :D

18/L

2013. jan. 28. 17:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem zavarna...

fiuknak fontosabb a csajok zsirmentes hasa...

2013. jan. 28. 17:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerencséd van, egy férfi megengedheti magának. :)

Viszont ha egy nőnek van egy kis pocakja, akkor kapja az "igénytelen állat" és a "zsírdisznó" jelzőket.

2013. jan. 28. 17:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Undorito, nagyon zavarna
2013. jan. 29. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!