Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvinne valaki egy igazi randevúra?
Figyelt kérdés
egy klasszikus vacsis virágos romantikusra.engem sosem vittek ilyesmire,pedig kedves,fiatal,dekoratív lány vagyok... :(2013. jan. 28. 00:37
41/71 anonim válasza:
Kérdező, azért írtak ennyien, mert kanosak és reménykednek.
42/71 nardo válasza:
Lumbulábi müvésznö gondolotát folytatom; ... de reménytelenek :D
44/71 A kérdező kommentje:
a kanosságot valóban le lehet vezetni egy prostinál... szerintem ők/ti/mi tele vagyunk reménnyel.hogy valahol egy másik gép mögött ott ül a tökéletes. legalábbis nekem jól esik,hogy azt képzelek a kommentelők mögé,akit csak akarok.
2013. jan. 28. 01:47
45/71 anonim válasza:
Na de most komolyan kérdező!
Nincs kedved találkozni, ha már ennyire sokat vagy pesten?
Nekem lenne...
29 F
46/71 anonim válasza:
nem is vagyok kanos :<
esetleg reménytelen, de nem kanos
47/71 Thom12 válasza:
Statisztikailag én hova tartozom?
Sovány és ronda vagyok, valamint
reménytelenül, reménykedő, reménytelen!
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
35/F
49/71 anonim válasza:
ó örülnék ha valaki engem is elvinne :)
neked meg remélem jól sikerülnek majd a randijaid ;)
50/71 anonim válasza:
Valaki engem is elvihetne egy ilyen randira...
31/F :]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!