Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvinne valaki egy igazi randevúra?
Figyelt kérdés
egy klasszikus vacsis virágos romantikusra.engem sosem vittek ilyesmire,pedig kedves,fiatal,dekoratív lány vagyok... :(2013. jan. 28. 00:37
21/71 anonim válasza:
A legjobb barátod is vadidegen volt számodra egykoron. Aztán milyen szép dolog lett belőle.
22/71 Thom12 válasza:
Szivesen vinnék valakit!
De mivel mindig vacsora
után közlik, hogy nem
jövök be nekik, élég
költséges...
Ezt lehúzásnak hívják lányok!
Bár szerintem igen, így illik,
ezért nem értem az ide író
lányokat, hogy ezt évek
alatt, hogy-hogy nem kapták
meg???!
Jöhet privi...
24/71 Ivan Iljics válasza:
Leginkább azért mert kaland. Nem igazán érdekel az illető, inkább maga a lehetőség az ami érdekes.
Ha adódik a lehetőség, miért ne tegyünk valami spontánat? Legrosszabb esetben okulunk belőle.
25/71 anonim válasza:
Azért vinnének el, mert mindenki tudja milyen magányosnak lenni, és hiányolni az életünkből olyan dolgokat,mint simogatás,csók-vagy épp egy romantikus első randi. Te vágytál rá, valaki pedig szívesen megadná, mert megteheti, miért ne tenné? Inkább örülj:)
26/71 anonim válasza:
Vacsi előtt íratni kell egy szerződést, amiben a felek vállalják, hogy ár/érték aránytalanság esetén kártalanítják egymást. Ez megadja a romantikus alaphangulatot.
28/71 anonim válasza:
Hogy miért, kedves kérdező?!
Hát csupán azért h végre eljöjjön valaki, mert nemigen akar eljönni velem egy nyavajás randira sem senki...
Pedig nem nézek ki olyan hű de nagyon rosszul...
29 F
29/71 A kérdező kommentje:
én el sem hiszem,hogy ilyen sokan írtatok...hát ha ez ilyen könnyű,miért nem mindenki ezt csinálja?
2013. jan. 28. 01:03
30/71 anonim válasza:
mert itt mindenki kövér és csúnya (a többség szerint, akikről szintén azt hisszük, hogy kövérek és csúnyák)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!