Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent? 14L
A facebookon van egy alkalmazás,ahol meg lehet nézni a top rajongóimat.És köztük volt az a fiú is,aki tetszik.
Mondom oké,biztos kamu.
Erre megnézem külön a fiú "rajongókat"(mert olyan is van,hogy külön fiú/lány,vegyes,vagy szimplán statisztika)
és a fiúk között Ő volt az első. Tehát a 2 kategóriában ígyis-úgyis benne volt,AKÁRHÁNYSZOR megnéztem és ugyanúgy azon a helyen volt a listán!
Ez azt jelenti hogy sokat böngészi az adatlapom? :o
ui:akiket írt a gép vegyesbe,azokkal tényleg jóban vagyok és tényleg szokták nézni a profilom(gondolom én).
Szóval akkor Ő is szokta nézni? oO
(értelmes válaszokat légyszi!)
-.-
más kamu alkalmazásnál mindig mást dob ki a gép,de ebben UGYANAZOKAT! még most! :S
engem EGYSZER lájkolt,nem is beszéltünk cseten,csak nagy ritkán és akkor sem sokat. kommentelni meg főleg nem szokott.
akkor nem értem... ><
úgy értem hogy az alkalmazásnak az a neve hogy MY TOP FANS.
szerinted akkor az mit jelent?
Azt, hogy neked meg nem valo az internet.
Komolyan, jogsihoz kotnem mint az autot.
És ezért most komolyan feltettél egy kérdést?
Nos,ha csúnya vagy a fiú meg helyes akkor nincs esélyed nála.
Ha szép vagy a fiú meg helyes akkor lehet esélyed nála.
Ennyi.
az alkalmazás nem tudja megnézni hogy mikor jár az adatlapodon...
akkor csak véletlenszerű és az ip-del megjegyezte a 'fanjaidat'..
második voltam
ezez az alkalmazások arra vannak hogy aki használja az megadja az adatait a létrehozójának, így ő begyűjti az adatokat.
Az ilyenek vagy marhaságok, vagy teljesen fölöslegesek, vagy mind kettő :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!