Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért egy átlagos, csóró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért egy átlagos, csóró srácot választja helyettem?

Figyelt kérdés

Tudom, a kérdés elég polgárpukkasztóan van feltéve, de azt akartam, hogy felfigyeljenek rà és minél több hasznos választ kapjak.

Nos, a helyzet: egy nagy multicég beszerzèsi osztályán dolgozom. Van egy kollleganőm, aki huhh...igazi álom.Gyönyörű, okos és humotos, minxenki oda van érte. Bármiről el lehet vele beszélgetni a részecskefizikától kezdve a költészetig, kedves és önzetlen,

lA fél iroda bepróbálkozott már nála - hiába. Èn is.

Van egy barátja kb. 3 éve, és nem lenèzem a gyereket, de nem tudom, egy ilyen kaliberű nő hogy lehet vele boldog. A srác tökátlagos, mackós testalkatú, a gyártósoron dolgozik minimálbérért egy szimpla érettségivel. Otthon él a szüleivel.

Én itt vagyok 25 évesen, sajàt lakàssal és kocsival, egziszzenciával, havi 200 ezerrel. A nő jóképűnek tartanak, gyúrni is járok.

Szóval, tudom, hogy nem a kűlső minden, és tuti a srácnak is vannak jó tulajdonságai, amiért szerethető, de én annyival többet tudnék nyújtani ennek a nőnek...

2013. jan. 25. 15:01
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Figyelj, ez a nő 3 éve kapcsolatban él, gondolom szeretik egymást a párjával, jól megvannak, összeszoktak. Ez nem úgy működik, hogy a nő meglát egy pasit a munkahelyén, aki helyesebb, műveltebb, gazdagabb, és rögtön átpártol hozzá. Mennyi ideig tartanának így a kapcsolatok? Egy idő után téged is dobna, mert nálad is vannak jóképűbb, gazdagabb, okosabb emberek.

Egy kapcsolatból általában azért szoktak kilépni, mert valami már nem működik, elmúlt a szerelem, vagy megcsalás, ilyesmi miatt. Nem azért, mert a nőnek elkezd udvarolni egy másik pasi, aki jobb anyagi helyzetben van. Felnőtt, normális, szeretetteljes párkapcsolatban élő ember nem hagyja ott ilyenért a párját, ezt igazán nem várhatod el tőle.

2013. jan. 25. 16:19
 22/30 anonim ***** válasza:
85%
Havi 200-zal csóró vagy.
2013. jan. 25. 16:45
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Először is, mi a ...nak mászol bele mások kapcsolatába? Ha épp a te nődnél próbálkozna be valaki, mit csinálnál? Szerintem örülj, hogy még nem vertek fejbe.

Másodszor, mert egy öntelt idióta vagy, legalább írni tanulnál meg normálisan, ha már olyan marha művelt vagy.

Itt mindenki azt hiszi lassan, hogy ha pénze van, akkor bármit megkaphat... üdvözöllek a valóságban kicsi csillag, fel kéne ébredni, mert akit pénzért kapsz az ...va.

De hát nem véletlenül vannak így a dolgok...

24/F

2013. jan. 25. 18:43
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Az a gáz apám, hogy még így is kevés vagynezekszerint a csajhoz... 25 évesen lakás és autó havi 200 mellett csak úgy megy, ha apu-anyu rakta a valagad alá, nem csoda, hogy azt hiszed jár neked minden amire szemet vetsz, aztán legalább néha jól pofánver az élet.
2013. jan. 25. 19:27
 25/30 anonim ***** válasza:

Kitartás kis Casanova. ha te CSAK 25 vagy, akkor gondolom a csaj is elég fiatal lehet. a fiatal lányok, még annyira nem gondolják át az élet gyakorlati oldalát is, és még lehet nem ásta bele magát az egzisztenciális kérdésekbe.

szal kitartás. :)

ps: jó a személyi mkt-ed :), de mikor írtad, h gyúrni is jársz, akkor kicsit pojácásítottál az összképen. kosár, úszás, kori, egyebek, biztos megbízhatóbb pasi benyomását kelti. :)

2013. jan. 25. 20:16
 26/30 anonim válasza:
100%

19-es... ott a pont:D

ne akarj szétszedni egy működő kapcsolatot, inkább keress valaki olyat, akinek te kellesz és nincs barátja. amúgy tényleg nagyképű vagy az írásod alapján, nem csodálkozok, hogy a csaj észre se vesz.

2013. jan. 25. 21:18
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Gondoltál arra hogy lehet azért mer az "átlagos csóró srác" nem akkora gyökér mint te ?
2013. jan. 26. 16:42
 28/30 anonim ***** válasza:

25 évesen saját lakás és autó? Ha diplomád van (anélkül nem igen adnak neked 200-at), 22 évesen elvégezted, 3 év alatt a büdös életben nem spórolsz össze egy lakást és autót!

Anyuci-apuci elkényeztetett, beképzelt kisfia vagy! Most látod, hogy nem kapsz meg mindent, amit anyuci-apuci megvett neked azonnal!

2013. febr. 22. 00:47
 29/30 Sertés ***** válasza:
Látom leoltottak sokan és szajkózzák a belső értékek fontosságát, ami persze igaz is lehet, de nem mindig. Én egy hasonlóan érdekes helyzetet láttam a környezetemben, amin sokáig gondolkoztam. Egy értelmes, humoros (ez a gyengém) gyönyörű lány egy szürke nem túl értelmes, humormentes srác mellett kötött ki. Nem látni köztük vibrálást, szerelmes pillantásokat, nem hallani érdekfeszítő beszélgetéseket, gyakorlatilag csak úgy „leragadtak” egymás mellett, mint két öregember… Sok töprengés után arra jutottam, hogy a „nagy szerelem” teóriánál jóval prózaibb okok vannak a háttérben. Pl.: elsők voltak egymásnak, a lány önbizalomhiányos és sebzett lelkű volt (akkoriban durván megalázta őt metroszexuális tini-bálványa), így ugrott bele ebbe a „nekem csak ez való” kapcsolatba. Biztos vagyok benne, ha a lány még vár pár évet a pasizással, észre se vette volna a „nagy” szerelmét. Mai napig sajnálom a lányt, de nem sajnos egyedi eset. Az önbizalom hiányos lányok szinte mindig „alul választanak”, aztán kitartanak boldogtalanul a végsőkig… Szomorú L
2013. ápr. 21. 09:28
 30/30 anonim ***** válasza:

Hmm érdekes... Akárhány ilyen lányt ismertem meg, egyik se ragadt le mellettem, Sőt egyikkel se próbáltam meg kapcsolatot kialakítani, mert nem lett volna értelme. Ha valaki erre alapoz egy kapcsolatot, akkor az egyik félnek se jó. A pasi se jobb a nőné, azért van velem mert nem hiszi el magáról, hogy jobb kapcsolata is lehetne.

Teljesen mindegy melyik oldalról nézzük az ilyen kapcsolatot, sehogy sem jó. Ha egy ilyen nővel találkozik valaki, akkor abból nem szabad kapcsolatot kialakítani...

Segíteni lehet a másiknak, hogy túljusson rajta, de nem úgy, hogy együtt maradnak.

2013. ápr. 21. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!