Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért egy átlagos, csóró srácot választja helyettem?
Tudom, a kérdés elég polgárpukkasztóan van feltéve, de azt akartam, hogy felfigyeljenek rà és minél több hasznos választ kapjak.
Nos, a helyzet: egy nagy multicég beszerzèsi osztályán dolgozom. Van egy kollleganőm, aki huhh...igazi álom.Gyönyörű, okos és humotos, minxenki oda van érte. Bármiről el lehet vele beszélgetni a részecskefizikától kezdve a költészetig, kedves és önzetlen,
lA fél iroda bepróbálkozott már nála - hiába. Èn is.
Van egy barátja kb. 3 éve, és nem lenèzem a gyereket, de nem tudom, egy ilyen kaliberű nő hogy lehet vele boldog. A srác tökátlagos, mackós testalkatú, a gyártósoron dolgozik minimálbérért egy szimpla érettségivel. Otthon él a szüleivel.
Én itt vagyok 25 évesen, sajàt lakàssal és kocsival, egziszzenciával, havi 200 ezerrel. A nő jóképűnek tartanak, gyúrni is járok.
Szóval, tudom, hogy nem a kűlső minden, és tuti a srácnak is vannak jó tulajdonságai, amiért szerethető, de én annyival többet tudnék nyújtani ennek a nőnek...
mert hülye vagy és öntelt :D
a barátja meg valószínűleg a szívét-lelkét kiteszi érte,nem hiába van vele 3éve.ez még nem jutott eszedbe?
Nezd, Ő mar valasztott.
Es az emberek nem elhetnek ugy, hogy az aktualisat mindig jobbra cserelik, mert akkor mindenki valtogatna fel evente a partneret es akkor Teged is levalthatna egy ido utan.
"Szóval, tudom, hogy nem a kűlső minden, és tuti a srácnak is vannak jó tulajdonságai, amiért szerethető, de én annyival többet tudnék nyújtani ennek a nőnek..."
Háhá ezen jót nevettem!:D Honnan tudod te azt, hogy az a srác mit nyújt neki?:) Elég beképzelt vagy ez ebből kiderül. Ez bizony az az eset, amikor pénz van, de ész nincs.:) A pénz nem boldogít ugye már te is belátod!
Üdv a Való világban!
"Az élet kegyetlen és igazságtalan." by... Törődj bele, hogy vannak olyan dolgok(pl. a szerelem is ilyen) amit nem tudsz irányítani-befolyásolni. Ha bele törődsz, hogy a sorsod felett nem te rendelkezel könnyebb elfogadni a kudarcokat.
De hát nem hiszem, hogy ezt egy egzisztenciával rendelkező embernek kéne magyarázni.(ne keresd benne az iróniát mert benne van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!