Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért egy átlagos, csóró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért egy átlagos, csóró srácot választja helyettem?

Figyelt kérdés

Tudom, a kérdés elég polgárpukkasztóan van feltéve, de azt akartam, hogy felfigyeljenek rà és minél több hasznos választ kapjak.

Nos, a helyzet: egy nagy multicég beszerzèsi osztályán dolgozom. Van egy kollleganőm, aki huhh...igazi álom.Gyönyörű, okos és humotos, minxenki oda van érte. Bármiről el lehet vele beszélgetni a részecskefizikától kezdve a költészetig, kedves és önzetlen,

lA fél iroda bepróbálkozott már nála - hiába. Èn is.

Van egy barátja kb. 3 éve, és nem lenèzem a gyereket, de nem tudom, egy ilyen kaliberű nő hogy lehet vele boldog. A srác tökátlagos, mackós testalkatú, a gyártósoron dolgozik minimálbérért egy szimpla érettségivel. Otthon él a szüleivel.

Én itt vagyok 25 évesen, sajàt lakàssal és kocsival, egziszzenciával, havi 200 ezerrel. A nő jóképűnek tartanak, gyúrni is járok.

Szóval, tudom, hogy nem a kűlső minden, és tuti a srácnak is vannak jó tulajdonságai, amiért szerethető, de én annyival többet tudnék nyújtani ennek a nőnek...

2013. jan. 25. 15:01
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
18%
Én meg pont arról, álmodozom ami neked megvan, hogy legyen esélyem a csajoknál. Vagyis legalább ne halljak meg szüzen. :(( 25/F
2013. jan. 25. 15:15
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

mert hülye vagy és öntelt :D

a barátja meg valószínűleg a szívét-lelkét kiteszi érte,nem hiába van vele 3éve.ez még nem jutott eszedbe?

2013. jan. 25. 15:16
 13/30 anonim ***** válasza:
90%

Nezd, Ő mar valasztott.

Es az emberek nem elhetnek ugy, hogy az aktualisat mindig jobbra cserelik, mert akkor mindenki valtogatna fel evente a partneret es akkor Teged is levalthatna egy ido utan.

2013. jan. 25. 15:21
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen nagy képű idiótát mint te. Tudod vannak még nők akiknél nem csak a külső és a kereset a fontos, hanem hogy egy kedves szerethető férfit találjon. Fogadni mernék, hogy sokkal férfiasabb nálad. Amíg nem változtatsz az egódon 1 normális nő nem fog szóba állni veled.
2013. jan. 25. 15:22
 15/30 A kérdező kommentje:
Mem tudom, miért kell leosztani, mikor itt minden kérdésnél megy a rinya, hogy a nől elsősorban a külsőre meg a pénzre buknak, plisz az önbizalmas bunkókra.... ez alapján sincs esélyem.
2013. jan. 25. 15:26
 16/30 anonim ***** válasza:
0%
Fake topic ;)
2013. jan. 25. 15:27
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát pont nem azokra buknak :D Szerezz egy ku*vát azok buknak a pénzre..
2013. jan. 25. 15:28
 18/30 anonim ***** válasza:
87%

"Szóval, tudom, hogy nem a kűlső minden, és tuti a srácnak is vannak jó tulajdonságai, amiért szerethető, de én annyival többet tudnék nyújtani ennek a nőnek..."

Háhá ezen jót nevettem!:D Honnan tudod te azt, hogy az a srác mit nyújt neki?:) Elég beképzelt vagy ez ebből kiderül. Ez bizony az az eset, amikor pénz van, de ész nincs.:) A pénz nem boldogít ugye már te is belátod!

2013. jan. 25. 15:30
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha te tisztelnéd az embereket és becsülnéd a nőket,ahogy állítod,akkor be sem próbálkoztál volna nála,mert tudtad hogy van kapcsolata. Csak nem érdekelt. Ennyire tiszteled te az embereket.
2013. jan. 25. 15:32
 20/30 anonim ***** válasza:

Üdv a Való világban!

"Az élet kegyetlen és igazságtalan." by... Törődj bele, hogy vannak olyan dolgok(pl. a szerelem is ilyen) amit nem tudsz irányítani-befolyásolni. Ha bele törődsz, hogy a sorsod felett nem te rendelkezel könnyebb elfogadni a kudarcokat.

De hát nem hiszem, hogy ezt egy egzisztenciával rendelkező embernek kéne magyarázni.(ne keresd benne az iróniát mert benne van)

2013. jan. 25. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!