Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadhatom el, hogy sosem lehet csinos barátnőm?
figyeld kepet nem kuldok magamrol :D de par tenyt leirok :) 25 vagyok, nem vagyok aza szepfiu fajta,gebe is vagyok es nagyon ritka ha egy fenykepen jol festek, tetszettem mar jopar csajnak de nagyon nem jottek be kinezetre,ami azert elso benyomasnak nagyon fontos. furt csak a szamomra csunyak nyomultak ram,ha szepnel kezdemenyeztem le lettem razva. egyszer 2008 vegen felvettem egy csajt a szomszed falubol MSNre mert myVIPen lattam nala egy jo szamot es szerettem volna ha atkuldi. iszonyatosan gyonyoru volt kulonben,szoke haj,bomba test. atkuldte a szamot,aztan azert nem hagytam annyiban,sokszor rairtam.en mindigis szerettem volna tobbet,de o csak baratkozni akart-MSN szinten.tisztaban is voltam vele hogy ilyen ronda gebe fiunak olyan istennoje sosem lesz.beertem hat baratsaggal,persze a humor,kedvesseg mindig megvolt.mig "baratkoztunk" neki ketto kapcsolata is volt 2008 ota (egyik 2,5 eves) a masik kapcsolata unalmas volt,es a vegen elkezdett erezni irantam. volt plusz jegyem egy nagyszabasu bulira amire tudtam szivesen jonne.elhivtam,eljott,utana elhivtam keresztfiammal jatszani,kiskutyakkal jatszani,kozben beszelgettunk,es belemszeretett. 2008 vegetol 2011 nyaraig csupan haveri szintu volt a kapcsolatunk,ami raadasul csakis MSNbol allt,annyit talalkoztunk szemelyesen hogy evente 2x elmentunk nagyszabasu bulira egyutt. szoval ha ugy vesszuk, 2,5 ev MSNezeses haverkodasomba kerult mire kepes voltam eltekerni a fejet vegen persze az egyre tobb talalkozgatassal. mara ugye fekete haja lett,gyonyoru alak, arc, kisugarzas, egyszeruen egy istenno (az agyban meg paratlan,multiorgazmus, hatartalan fantazia,stb), oda is van erte mindenki,mindenki forog utana,kepeit szaz folott lajkoljak, rairnak,randira hivjak- vagyis csak hivnak :D szoval en meg ilyet nem tapasztaltam ezelott,hogy valakiert ennyire odalegyenek a pasik,mert annyira gyonyoru. es ha hiszitek ha nem, rendkivulien okos,muvelt,ertelmes,kedves no,penzem nincs ugyhogy arra nem hajthat,nemis hordozom ot nagy helyekre,megis ugy odavan ertem hogy mar olyanokat is elsutott hogy majd gyereket akar nekem szulni ja ott leszunk :) szoval a ronda gyerek hosszu idon keresztul de eltekerte egy istenno fejet. es tudod mivel hoditottam? a beszelokemmel! humoros voltam, igenyes humoros nem idetlen, kedves,tudtam mivel kell ra hatni,de a lenyeg, hogy sosem mutattam ki neki hogy akarnek tole tobbet is (meg a faluban is azt mondta annak aki kerdezte ot, hogy csak baratok vagyunk, az en nevemben mondta hogy csak baratkozni akarok vele- micsoda fatokunek nezhettek engem :D ). kicsi jelet sem, hogy ne erezze hogy nyomulok, csak szepen,lassan,ovatosan (ha nyomulok ki vagyok love mar evekkel ezelott :D ) ... fu de belemerultem :D szoval vegere annyi, alkalmazd az utobb leirtakat a kiszemeltnel es tuti sikered lesz! merem allitani, ha nem nyomulsz (Mutasd hogy baratkozni akarsz csupan),kedves vagy, humoros, jo a beszeloked, tudod mi kell neki akkor kepes vagy ot meghoditani!
sok szerencset :))
15:13 ez jó, hogy összejött neked, és gratulálok hozzá..
De szerintem 10-ből 9 hasonló sztorinak az a vége, hogy csak barátok maradnak a felek, a srác meg vágyakozik utána éveken át, hiába. Legalábbis velem már volt pár hasonló, és sosem alakult jól. Azóta inkább próbálom minél előbb tisztázni, hogy kölcsönös-e a vonzalom, mert ha nem, abból szenvedés lesz..
en vagyok aza hosszu sztorys :D nem tudon tolem kerdezted e,nem olvastam fentebb,de ha hozzam szol: nem o vette el a szuzessegem :)
es minel hamarabb tisztazas az nem jo! nem szabad! tudod miert? mert ha ritkabb kincsnek tartod,tobbet kockaztatsz. ha hamar tisztazod,nem biztos hogy eleg jopontot osszeszedtel nala hogy a neked kedvezoen valaszoljon,es lehet azzal be is fejezted a jopontszerzest,vagy nehezited. szerintem csak gyujtogesd a jopontokat egy darabig, es ha ugy erzed utana lassan ovatosan terj ra a lenyegre. nem azt mondom hogy evekig mert annyit nem elunk,de par honapot szanj ra ha tenyleg ritka kincsnek talalod ot. az a 2,5 ev nalam sem ugy volt hogy ora vartam egesz ido alatt egy szeken ulve, ugy lattam nem lehet tobb igy csak haverkodtam,neki volt kapcsolata,nekem is volt ekozben,aztan szep lassan megiscsak egybefolytak utjaink :) lenyeg a pozitiv hozzaallas,a kitartas, es a beszeloke fuszerezve kedvesseggel,stb...
Jaj, hát akkor biztos nem nézel ki rosszul. Ha úgy lenne, akkor ez lenne a te kérdésed:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__39..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!