Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendes barátnőre vágyom, mégis a kikent, csinos, szexi cicababákra vágyom, miért?
Figyelj ez van, az ösztöneidnek nem tudsz parancsolni. Én is jártam már olyan lánnyal, aki nem indított be, és rohadtul nem volt az igazi.
És általában ezek a dögös csajok még személyiségre is vonzóbbak. Figyelj: nem azt mondtam, hogy jobbak, hanem VONZÓBBAK. Lehet hogy önzőek, elkényeztetettek, beképzeltek, viszont mocskosul szexisebb a kisugárzásuk, mint a visszafogott, félénk, szürkeegér lányoknak.
Ez van, férfiak vagyunk, ez indít be minket. Sz*rd le, hogy mit várna el a társadalom. Azt szerezd meg, aki neked kell, ne azt, aki "jó választás lenne".
És mi van azokkal a lányokkal, akik nem ribinek néznek ki, mégis hihetetlenül csinosak, szépek, és mellette nagyon rendesek, kedvesek, csak nem látja minden férfi a mellének a 90%-át? :)
A nők nem úgy vannak besorolva, hogy 1. buták és szépek, 2. rendesek és csúnyák. Lehet ám keresgélni olyat, aki rendes és külsőre megvadulsz érte. :)
Szerintem kell egy kozeputat talnod es kesz. Ha egy lany akivel talakozol nem hoz lazba, akkor a legnagyobb bunkosag szegenyt hulyiteni.
Egy no nem attol lesz ribanc, hogy kihivoan oltozkodik, hanem ha lefekszik fuvel-faval. Attol, hogy meg valaki jol nez ki kulsoleg, nem feltetlen bunko, vagy hulye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!