Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan fogadhatom el, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogadhatom el, hogy sosem lehet csinos barátnőm?

Figyelt kérdés
Mindig az volt a legnagyobb vágyam, hogy egyszer lehessen egy igazán csinos, szexi barátnőm, de kezdem realizálni, hogy ez valószínűleg sosem fog összejönni az én adottságaimmal.. De hogy tudnék lemondani róla, ha ez a legnagyobb vágyam?
2013. jan. 25. 13:54
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
Nem a külsőddel van a baj, hanem az önbizalmaddal és a hozzáállásoddal. Nagyon sok gyönyörű csaj választ kevésbé helyes srácot, főleg mert elege van a bunkó, önimádó adoniszokból.
2013. jan. 25. 14:16
 22/45 anonim ***** válasza:
93%
Úgy utálom ezeket a békeharcosokat hogy "nem számít a külső, a belső értékek a fontosak". De igenis számít a külső.
2013. jan. 25. 14:17
 23/45 anonim ***** válasza:

74% Válaszoló

Primitívebb gondolkodásra nem futja ?!

2013. jan. 25. 14:18
 24/45 anonim ***** válasza:

Miért lennék primitív?

A kérdező gondolom a csinos lány alatt a plázaribiket érti. Akkor el kell fogadni, hogy azoknak milyen pasik jönnek be és olyanná kell lenni.

A kérdező NEM TESZ SEMMIT azért, hogy olyan legyen, csak itt nyafog, mert az egyszerűbb.

Azért vagyok primitív, mert nem támogatom az ilyen kis nyomingereket? Hát bocs, senkinek sem fogom ápolgatni a kis lelkét, aki így áll hozzá a dolgokhoz.

2013. jan. 25. 14:21
 25/45 anonim ***** válasza:
44%
74%-os, fogadjunk, hogy te egy elkényeztetett plázacsaj vagy, akinek a szülei mindent a feneke alá tesznek... Szánalmas az ilyen fideszes gondolkodás, amit itt előadsz!
2013. jan. 25. 14:23
 26/45 anonim ***** válasza:
Persze,hogy számít a külső.A a jó megjelenésért külsőért lehet tenni!!!!Az a lényeg.LEHET TENNI.
2013. jan. 25. 14:26
 27/45 A kérdező kommentje:

"A kérdező NEM TESZ SEMMIT azért, hogy olyan legyen, csak itt nyafog, mert az egyszerűbb."

Hallod te honnan jó istenből veszed ezt??? Láttál ilyet leírva??

Átalakítottam a komplett ruhatáramat, mindig figyelek hogy igényesen legyek felöltözve, 3 hetente járok fodrászhoz és mindig be van lőve a hajam, és több ilyen csaj véleményét is kikértem már, hogy mit csinálhatok, hogy jobban nézzek ki, megkértem, hogy segítsenek ruhákat választani, stb. Egyetem mellett dolgozom is, hogy anyagilag se legyek hátrányban.

Szóval megkérnélek hogy ne dobálózz ilyen alaptalan állításokkal, mert rohadtul nem olyan embernek mondod, akire igaz lenne.

Amúgy 23 vagyok, valaki kérdezte.

2013. jan. 25. 14:33
 28/45 anonim ***** válasza:

Baromira tévedsz. :-) A feltételezésed árulkodik az idiotizmusodról.

Elárulom, jó?

Átlagos nő vagyok, az igényesebb fajta, 16 éves korom óta dolgozom, mindenem amim van, azért van, mert megdolgoztam érte. Anyumtól kezdve a barátnőimig mindenki ki van akadva mindig, hogy már megint milyen pasit szedtem össze, mekkora orra van, milyen nagy darab, furcsa az arca, szét állnak a fülei, meg őszül meg mikiegérben kopaszodik és egyszerűen nem érdekel. Ezekben a srácokban az volt a közös, hogy oltári jó humoruk van, jó kiállásuk és oda mertek jönni hozzám, szóba mertek velem állni.

IGAZI FÉRFIAK. Nem folyamatosan magukat sajnáltató kis p.öcsök. :-)

2013. jan. 25. 14:33
 29/45 anonim ***** válasza:

Hát igen, aki ilyeneket olvas, mint a #27-es, nagyon megfontolja, hogy kidob-e egy rakás pénzt ruhákra, sportra, meg fodrászra stb., amikor ilyen "eredményeket" lehet vele elérni.

Na, megyek is mindjárt a fürdőszobába, lenyírom magamnak nullással. Milyen fodrász, cöhhhhhhhhh............

2013. jan. 25. 14:38
 30/45 anonim ***** válasza:

74%-s. Igazából a kioktató stílussal van gond. Egyébként a srác amiket írt, olvasd el értelmes. Szóval nem hülye.

Kedves kérdező: speciel a belőtt hajat én nem kultiválom, de nem vagyunk egyformák. Én a természeteset szeretem, abba bele lehet túrni. Utána meg nem látszik semmi.

Az meg szexi barátnő? Hát tudod a férfiak ebben is tök mások. Ne haragudj nem csak a Te korosztályodban, hanem idősebbek között is nagyok a különbségek. Ne görcsölj, mert annál inkább nem fog menni.

2013. jan. 25. 14:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!