Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21-24éves Csajok! : Ha volt már több randi, akkor hogyan kérdezzen a pasi, hogy járnátok-e vele?
Szia, köszi, hogy benéztél :)
24 éves pasi vagyok
A kérdésem lényege az lenne, hogy ha volt már több randitok, és a pasi látja, hogy TALÁN szimpatikusnak találjátok őt, akkor hogyan kérdezzen rá, vagy hogyan tudakolódjon abba az irányba, hogy JÁRNÁTOK-e vele?
Több randi alatt azt értem, hogy mondjuk volt már 4 randi, és a pasi azt érzi, hogy ő kedvel titeket, de hogy közelebb érezze magát hozzátok, ahhoz szeretné tuni, hogy járnátok-e vele?
köszi a véleményeteket :)
Az alábbi ideillő kérdéseim voltak már :) :
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__39209..
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__39129..
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__39108..
12:02-es:
"Természetesen ide továbbra is írhatsz kérdéseket, csak inkább konkrétabb témában, ne pedig "hogy szedjek fel egy csajt?", mert erre nem lehet tuti választ adni. Úgy meg pláne nem, hogy azt se tudjuk, hogy a lány hány éves, milyen személyiségű stb..."
Értem, hát igyekszem, akkor nem kérdezni baromságokat :S
Tudom, hogy nem sablonszerű egy lánnyal a kapcsolat, nem is azért kérdeztem itt a kérdéseimet, hogy a válaszok alapján fogok cselekedni. Azért kérdeztem, hogy lássam, hogy a lányok hogyan gondolkodnak, mikor mit szeretnek, hogy legalább rálátásom legyen a dologra. Ugyanis az ismerettségi körömben nincsennek lányok, csak barátomnak a barátnője. Ővele meg mint baráttal szoktam beszélgetni, és nem pedig mint lánnyal.
Írod, hogy nem tudjátok, hogy milyen lányról van szó. Ezt nem is írtam, mert nincs is csajszi, akivel most randiznék... :S
Csak próbálkoztam az egyetemen a lányoknál olyan szempontból, hogy évfolyamtársaim között a lányokkal szoktunk beszélgetni, hogy melyik kurzusból mit hogyan kellene csinálni. Ekkot tudok is a lányokkal beszélgetni, de ha oda kerül a sor, hogy ugy beszélgessek velük, hogy randira hivnék egy csajt, akkor már azt sem tudom, hogy mit hogyan mondjak.
pl. egyik alkalommal beszélgettem évfolyamtársammal, aki egyébként szimpatikus csajszi számomra, és nincs is barátja. Összeszedtem a bátorságom, és amikor mentünk volna, akkor utánnaszóltam, és odamentem hozzá, és csak megkérdeztem tőle, hogy:
"Nem lenne kedved a hétvégén elmenni sétálni, és esetleg meginni valamit?"
De csak annyit mondott, hogy "Nevetett, nem bocsi, de most más programom lesz"
... :(
Szia! A 12:02-es vagyok
Azért ezek a kérdések még nem a "baromság" kategóriába tartoznak (azok inkább a "20/6os farok, az jó?" vagy "terhes lehetek-e ha lenyelem?" és társaik). :)
Az se baj, ha jobban megismered a lányokat, bár az tény, hogy az ismeretségi körön belüli lányokkal egyszerűbb lenne beszélgetni. Ne vedd sértésnek, de ez egy kicsit furcsa, hogy 24 évesen csak 1db lány barátod van. Ezen úgy lehet segíteni, hogy pl. mész barátiddal olyan programokra, ahol nekik vannak lány ismerőseik (így még akár barátnő is a horogra akadhat :) ), sütögetések, bulik, kártya vagy bármi más (azért ne a ez legyen a legfőbb prioritás). Az évfolyamtársakkal is egyszerű megismerkedni, a "kötelező" kurzusos témák után jöhetnek lazább témák (pl. És milyen volt a hétvégéd/nyár/stb?) bármiről.
Amennyiben egy lány megtetszik, nem kell az első beszélgetés alkalmával elhívni, inkább beszélgess vele többször, és ha látod, hogy ő is szimpatizál irányodba, akkor ráérsz. Ha az első beszélgetés alkalmával már el is hívod, akkor az teljesen váratlanul fogja érni (vagy ha már nagyon akarod, akkor se randira, hanem inkább kérdezd meg, hogy megy-e valamilyen szak- vagy évfolyamestre, de ha igent mond akkor se mondd, hogy ez egy randi lenne, mert akkor szintén sarokba szorítva érzi magát).
Ha eljutsz odáig, hogy az arra érdemeset elhívod, akkor már az egész beszélgetés folyamán légy magabiztos, és kerüld a "randi" kifejezést (mert ez is 8-14 éves szint), inkább a "veled" -en legyen a hangsúly.
Te öregem, az elmúlt 10 évben hol éltél a Holdon? Vagy szerzetes zárdába adtak az őseid? Vagy valami hülye komplexusod van? Azért ha van csaj a közeledben 15 évesen valszeg mindenki elkezd ismerkedni velük...
Ilyen hülyeséget azért érzed, hogy bárgyúság kérdezni hogy akkor "juliska mi már jáárunk, jajj de jó akkor még fagyira is meghívhatlak ecccer?" Anyám... Érzeni kell a kölcsönös testi meg lelki vonzalmat ha nem akkor meg dobd a csába mert nincs értelme erőltteni. Mondjuk az még mindig pasi privilégium, hogy mi kezdjük meg a közeledést a randin, szóval kézfogás, simizés meg puszi az pasitól kéne hogy elinduljon. Persze nem mindegy h mikor, de ree majd én is rákérdezek, érdekel h mit lép pár csaj a dologra. Egyszerűen nyomulj, de érzéssel és tudd hogy mikor kell azonnal visszavonulót fújni, én bizonyos esetekebn nem bírok magammal és azonnal lerohannám a másikat és akkor jön az hogy besértődik a buxa és nem győzöd tenni a megbánót neki, vagy akár ott is hagyhatod, mert elvágtad magad mert mint kiderült ő egyáltalán nem úgy gondolta, hanem csak egy helyes idiótát látott benned aki kapóra jött neki valamihez. Na az ilyen jó hamar meglátszik, mert ha vonzódik hozzád akkor valszeg nem fog elküldeni a francba ha szájonpuszilod, ha meg igen akkor felejtős.
Természetesen meg szabad kérdezni, de nem tudom én sem.
Megpróbálom leirni, de talán, ha elolvasod az előző kérdéseimet, akkor rájössz, meg egyikben már irtam erről.
Lentebb megtalálod a kérdéseket linkelve.
Szóval első 8 osztályban nem is foglalkoztam ezzel a témával. Aztán középsuliban, amikor érdekelni kezdett, akkor egy párszor próbálkoztam, de nem jutottam el az első randiig sem. Beszélgetni tudok a lányokkal, mint a barátaimmal, de ha ugy kell beszélgetni velük, hogy vonzalom legyen férfi és nő között, akkor már semmi nem jön. Nincsennek is lány barátaim, csak fiuk. Kivéve egyik haverom barátnőjével elég jóban vagyunk, de vele is csak ugy tudok beszélgetni, mintha fiuval lennék.
Szüleimmel sosem beszélgettünk ilyen fiu-lány kapcsolatokról, talán ezért alakulhatott ez ki??? nem tudom.
Nincs is olyan nagyon jó alkatom, ez alatt azt értem, hogy van rajtam felesleg, és nem pedig azt, hogy egyik lábam pl. ferde :). Persze nem is vagyok hál istennek az a nagyon kövér típus. Sőt most ahogyan fogyóztam az elmult évben kezdett önbizalmam megjönni, hogy próbálkozom a csajsziknál.
Aztán most az egyetemen, meg azt tapasztalom, hogy azokat a pasikat kedveli a csajok, akik:
-jóképüek, jó alakuak
-akiknek már biztos megélhetésük van
-akik azon a szakon, amit tanulnak nagyon jók ,és van jövő.
De én csak egy átlagos pasi vagyok, aki nem kimagaslóan jó semmiben, báris még nem tudok róla. Nincs egyenlőre biztos megélhetésem, amit tanulok, azt el fogom végezni, két év mulva diplomálok, de átlagos teljesítménnyel, nincs testépítő alkatom, szóval ez van.
Nem tudom, hogy mit írjak, ugyhogy befejezem, ha lesz kérdésed majd kérdezel.
leirom az előző kérdéseim linkjeit:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__39209..
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__39230..
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__39255..
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__39108..
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__39129..
tudom, hogy lányoktól várod a választ, de most akkor is pasitól kapod. :)
a lányok nem járni akarnak, hanem repülni. szárnyalni a boldogságtól.
szerintem iratkozz be egy tánctanfolyamra. ott általában pasihiány van. én a legtöbb lányt a táncoláson keresztül ismertem meg. ott automatikusan közel kerülsz lányokhoz, tudsz velük beszélgetni, meghívni egy külön gyakorló órára .... és ki tudja mire :) és ne zavarjon, ha nem sikerül azonnal. én sem vagyok egy sportos típus, 3x annyi időben telt nekem megtanulni táncolni, mint akinek érzéke van hozzá. viszont imádtam/imádom. és ma sokan irigyelnek, hogy milyen jól táncolok.
hidd el, a csajok többsége szereti azokat a pasikat, akik táncolni tudnak.
egyrészt mozogsz, tehát jó esélyed van, hogy lefogyjál. de ettől függetlenül ne foglalkozz a lányok miatt a súlyfeleslegeddel, mert nagyon sok lánynak bejön a mackós alkat. sokkal fontosabb a kisugárzásod és belülről jön.
és ne tervezgesd a fantomrandikat, mert nagy csalódás fog érni. nem úgy fog alakulni, ahogy te azt eltervezed. legyél spontán. :)
tudatosítsd magadban az értékeidet, hogy miben vagy jó. ez önbizalmat ad, és teljesen más lesz a kisugárzásod is.
sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!