Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 21-24éves Csajok! : Ha volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21-24éves Csajok! : Ha volt már több randi, akkor hogyan kérdezzen a pasi, hogy járnátok-e vele?

Figyelt kérdés

Szia, köszi, hogy benéztél :)

24 éves pasi vagyok

A kérdésem lényege az lenne, hogy ha volt már több randitok, és a pasi látja, hogy TALÁN szimpatikusnak találjátok őt, akkor hogyan kérdezzen rá, vagy hogyan tudakolódjon abba az irányba, hogy JÁRNÁTOK-e vele?

Több randi alatt azt értem, hogy mondjuk volt már 4 randi, és a pasi azt érzi, hogy ő kedvel titeket, de hogy közelebb érezze magát hozzátok, ahhoz szeretné tuni, hogy járnátok-e vele?

köszi a véleményeteket :)

Az alábbi ideillő kérdéseim voltak már :) :

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__39209..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__39129..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__39108..

2009. szept. 1. 09:43
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

hát, ha nem vagy neki szimpatikus, akkor nem lesz több randi 1-2-nél.

ha több randi van, akkor valószínűleg kedvel, és azért találkozgat veled. nyugodtan csókold meg, mikor elköszöntök.

2009. szept. 1. 10:44
 12/30 A kérdező kommentje:

A kézfogásról csajok mi a véleményetek?

Ha több randin vagyunk túl, és én már szeretném megfogni a csajszi kezét, és ugy sétálni, akkor ez óvatos muzdulattam fogjam meg?, így jelezve?

vagy ezt kérdezzem meg tőle?, hogy ő hogyan érzi?

2009. szept. 1. 10:58
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

szia. háteztökjó :D most válaszolok a 3. kérdésedre, igyekszem segíteni :)

naszóval, szerintem ne kérdezd meg így konkrétan h: járunk? ez olyan idétlen hatást kelt, ilyet 10-11 éves korban csinálnak :D

sztem, ha már elég ideje randiztok, és érzed a csajon is, h jólérzi magát veled, akkor eccerűen, mikor éppen beszélgettek, elmondhatod neki, h te nagyon jólérzed magadat vele, és szimpatikus neked, és tetszik is, és jólenne, ha még sokszor találkozhatnátok, több időt tölthetnétek együtt, stbstb. ha a csaj is bennevan a dologban, akkor egyöntetűen fog bólogatni, plusz ő is mondhat neked ilyen dolgokat, és onnan már elég egyértelmű, h jártok.

a kézfogásról pedig, hamár szeretnéd megfogni a csaj kezét, (amit javaslok az összejövés utánra hagyni), eccerűen egy óvatos mozdulattal megfogod, vagy pedig amikor éppen ültök, és a padon van a keze, vagy asztalon, vagy vmi korláton, akkor óvatosan megfogod. aztán mosolyogsz kedvesen :D

ha lesz még kérdésed azokra is fogok válaszolni, remélem nemmondok hülyeségeket..:D

2009. szept. 1. 11:03
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Ezt így nem kell kimondani. Ha már összejöttünk, közel kerültünk egymáshoz és rendszeresen találkozunk és egyre jobban befogadjuk egymást a bizalmunkba, akkor onnantól úgy veszem, hogy járunk. Nem az oviban vagyunk, hogy megkérdezzük egymástól, hogy akkor járunk?

23 L

2009. szept. 1. 11:07
 15/30 anonim ***** válasza:

jaja, kázfogást a csók után, 3 randi kb.

én egyszer randiztam egy pasival, nem ismertük egymást egyáltalán, csak megbeszéltünk egy randit, beszélgettünk kb. 2 órát, utána mondtam mennem kéne, és ő így megfogja a kezem az utcán. na az gáz volt.:D

szóval várj vele 2-3 randit.:D

2009. szept. 1. 11:07
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: én megértelek, hogy kicsit kétségbe vagy esve de egy kialakuló párkapcsolat mozzanatihoz nincsen recept. Nincs erre bevált séma, hogy hogyan/mikor/milyen körülmények közt fogd meg elsőzör valaki kezét, vagy éppen mikor csókold meg. Ez benne van az ember ösztöneiben, ahogy esik úgy puffan. Nem kell rágörcsölni, minden mozdulat minden szó minden érintés jön magától. A másik meg az, hogy nem kell mindig mindent kimondani, közhely, de sokszor a test többet mond 1000 szónál. Jajj, egyelőre te még ne kezdj bele komoly párkapcsolatba. Az a baj, hogy ezeket az apró közeledéseket a másik nem felé tinikorában teszi meg az ember, nem pedig 24 évesen, így nehéz. Neked még tanulnod kell a másik nemet. Beszélgess sokat lányokkal, tanuld őket.

23 L (utolsó voltam)

2009. szept. 1. 11:12
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Nincsenek szabályok. Nincs ilyen szabály, hogy x számú randi után lehet ezt vagy azt csinálni. Nekem már volt olyan első randim, hogy a végén bőszen smároltunk, mert már az ismerkedéskor is nagyon egymásra voltunk kattanva. 2 áévig voltunk együtt.
2009. szept. 1. 11:25
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Fentebb már sokan leírták, de azért én is elmondom a véleményem (az ismétlés a tudás anyja :P).

24 évesen (de már 18 körül is) SOSE kérdezd meg, hogy "Járunk?", mert ez a 8-14 korosztály sajátossága.

Arra sincs recept, hogy a X-edik randin kell csókolózni, Y-adikon megfogni a kezét és Z-ediken pedig lefeküdni vele...

Azt megértem, hogy jobb tanácsot kérni (sokan szívesen adnak, én is), de kezeld ezeket fenntartással, mert nem minden lánynak jön be ugyanaz. Pl. van olyan lány, aki érzékien ajkakkal szeret csókolózni, és van olyan, aki a garattisztítást részesíti előnyben, és ha a kettőt "felcseréled", akkor ezt, hagy ne mondjam... :)

Sajnos nincs tuti recept, mert ha így lenne, akkor már rég ki lenne adva könyvben és az ott lenne mindenkinek a polcán, arról nem is beszélve, hogy ez kb. olyan, lenne mint egy számítógépes játékot végigjátszás alapján megcsinálni, azaz megölné a játékélményt. És a lány is RÁD lenne kíváncsi, nem pedig arra a "színészre", akit játszol előtte, mert előbb-utóbb úgyis felszínre kerül az igazi személyiséged, és ha az nincs összhangban az addigi "reklámmal", akkor harangoztak...

Természetesen ide továbbra is írhatsz kérdéseket, csak inkább konkrétabb témában, ne pedig "hogy szedjek fel egy csajt?", mert erre nem lehet tuti választ adni. Úgy meg pláne nem, hogy azt se tudjuk, hogy a lány hány éves, milyen személyiségű stb... (ezeket te tudod, és ezek alapján kellene tudni, hogy mikor mit kell lépni).

2009. szept. 1. 12:02
 19/30 A kérdező kommentje:

11:03-as:

Hogy hülyeséget mondasz-e? Hát nem hiszem, mert itt igazából a véleményekre vagyok kiváncsi, hogy ki mit szeret, mihez hogyan viszonyulna?

Ugyhogy köszi, hogy irtál:)

2009. szept. 1. 12:17
 20/30 A kérdező kommentje:

11:07-es:

Értem, te is és mások is mondták, meg én is most ugy érzem, hogy jobb nem megkérdezni, hogy járunk-e.

jön ez majd magától.

2009. szept. 1. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!