Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szoktátok figyelni egy randi alkalmával, a pasi lélegzetvételeit?
Figyelt kérdés
Pár válasz után elmondom miért kérdem. kort is pls.2011. máj. 2. 07:31
1/11 anonim válasza:
Nem, de azért ha fuldoklana, akkor hívom a mentőket. :D Egyik randimon sem ziháltak, vagy fulladtak meg a pasik szerencsére eddig. :)
19L
2/11 napietus válasza:
nem, de ha a nehézlégzés tüneteit produkálná, azt azért észre vettem volna :)
29/N
3/11 anonim válasza:
Nem, eszembe se jutna. Most már kíváncsi vagyok miért kérdezed!
17/L
4/11 anonim válasza:
Igen, és sokmindent elárul, például azt hogy mennyire jó, és mikor fog elmenni.
5/11 anonim válasza:
Bocsi azt hittem szex közben érted. :)
7/11 anonim válasza:
Eddig még nem figyeltem, bár nem is volt szencsére indok, hogy figyeljem:)
De megeshet, hogy a kérdés olvasása után akarva-akaratlan fogom figyelni:)
8/11 anonim válasza:
Szia! Csak ha indokolt. Ha hyperventillál azt felismerem,meg azt is, ha fuldoklik. Egyébként nem figyelem, épp úgy, mint ahogyan a pislogást, a szívverést és egyéb "automata" dolgokat nem figyelünk, csak a rendellenes működés tűnik fel. 22/L
9/11 anonim válasza:
én már figyeltem néha amikor pl egy parkban ültünk és nekidőltem...olyenkor gyorsabban veszi a levegőt XD
10/11 napietus válasza:
mondd már el, miért kérdezted? érdekelne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!