Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy fiút nem szólítja le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiút nem szólítja le egy lány sem, senki sem kezdeményez nála élőben, akkor az azt jelenti, hogy az a fiú ronda vagy a szép fiúknál hogy van ez, rájuk tapadnak maguktól a csajok vagy nekik kell kezdeményezni?

Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 13:29
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

NEm éppen a nőpszerzés öröme, meg az udvaráls és a családalapítás az egyetlen cél egy szűzféreg agyában,mint mondjuk pl. én. Dugnék már de nagyon, hajt a buxa tudata, hogy benne elgyek, öszötnök,amik hajtanak, és ezeket a nemi vágyakat ki kell élni. Sokakat,akik keseregenek,hogy iylen olyan okból nem jött össze, vagy nem mernek lépni, azokat is hajtja a nemi ösznön, és nem a nővel való kommunikáció meg randi öröme, meg hogy megtalálják a másik felüket.

Ekkor felmerül a kérdésed, az ilyenek mértnem mennek prostizni. Megyek. Hamarosan megyek, s leszarom.

De! mégis jobb egy ingyen maca,akit kedvedre dugsz, rugalmasabban előszedhető ,mint a prosti.

Sokan így gondolkodnak ám! a szüzek közt is, akik próbálkoznak, nem azért teszi mind,hogy partnere legyen, hanem hajtja a farka! Engem is.

2013. jan. 24. 16:56
 42/43 anonim ***** válasza:
89%
őszintén az, aki a nőkre meg úgy tekint, mint egy dugható valamire, az engem nem érdekel. Valahogy van bennem annyi tartás, hogy a nőkben ne csak azt lássam, hogy megdughassam őket... Menjél prostizni, mit érdekel engem. Sőt igazából jobb is ha prostizol, mint ha találsz valaki szerencsétlent, akit sikerült becsapjál. Mert legyünk őszinték, melyik lány szeretne egy olyan kapcsolatot, amiben őket becsapják/csak a guminő szerepét töltik be. Hozzá kell tennem, hogy egyáltalán nem csípem az olyanokat, mint te, aki semmibe veszi a másikat. De ha nem találtál magadnak guminőt, akkor te egyszerűen béna vagy, nem pedig egy visszahúzódó valaki. Meg találnád te is az egyéjszakás kalandokat egész biztosan, mert vannak ilyen lányok, akik 1-1 este ők is egyéjszakásat keresnek, de ha nem találod meg őket... háát, az már csak a te bajod ^^ hát fizess érte.. Nem tagadom én, hogy hajt a vágy. Sosem tagadtam. Viszont aki kapcsolatot keres /ÉÉÉRTED? KAPCSOLATOT!!/ Az nem így áll a nőkhöz, hogy 'csak mutassa a likát, oszt durr bele! Változtatnék az álláspontomon, neked, prostizós barátom, nem kívánok semmi jót ilyen téren... Tiszteld a nőket basszus! Vagy ha másokat nem vagy képes tisztelni, akkor azt se várd el, hogy mások téged tiszteljenek, vagy úgy viszonyuljanak hozzád, ahogy azt te szeretnéd
2013. jan. 24. 17:07
 43/43 anonim ***** válasza:
89%

Ha te csak dugható valaminek nézed a nőket , azaz lenézed őket. Akkor te még is mi a halál f*szát vársz ? Istenítsenek vagy mi? Amíg te ilyen vagy ne is várj jobbat k*rvázz csak.

16 évesen több élettapasztalat szorult belém , mint beléd? azért ez a ciki dolog , nem az, ha valaki tényleg akar magának egy társat

2013. jan. 24. 17:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!