Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiút nem szólítja le egy lány sem, senki sem kezdeményez nála élőben, akkor az azt jelenti, hogy az a fiú ronda vagy a szép fiúknál hogy van ez, rájuk tapadnak maguktól a csajok vagy nekik kell kezdeményezni?
"le lehet szavazni meg minden, de amelyik férfiban nincs annyi mersz, hogy leszólítson és kezdeményezzen, az nem is igazi férfi és az meg is érdemli, hogy a számítógép mögött száradjon."
Nem mindenkinek ez az élete, vágyálma.
Meg aztán hülyék lennének, mert azt meg sokszor zaklatásnak veszitek.
Rajtatok nem lehet eligazodni!
Tököm veszi zaklatásnak. Ha jelet adok és nem csak úgy magadtól odajössz akkor nincs azzal semmi baj. De ha odajössz, hogy jó a segged kell kóla? akkor persze hogy elhajtalak a halál véreres farkába, mert a tahókat én sem szeretem.
Jelek: azért az tök egyértelmű, ha egy lánynak bejössz, nem kell hozzá mágusnak lenni. Ha rád mosolyog, keresi a közelséged, vagy csak szemez, akkor az jel.
De ti annyira pupákok vagytok, hogy elvárjátok, hogy még ezt ismi csináljuk.
"Tököm veszi zaklatásnak. Ha jelet adok és nem csak úgy magadtól odajössz akkor nincs azzal semmi baj. "
És ha félreértelmezi a "jeleket" (morze?) akkor mivan?
Azt meg senki nem mondta, hogy ha bunkó módom megy oda azt nem kell elhajtani.
De igenis vannak olyanok akik zaklatásnak veszik ha egy "lúzernyomi'férfiatlan'" odamegy hozzájuk! És néha az olyan kinézetre, hát....
"De ti annyira pupákok vagytok, hogy elvárjátok, hogy még ezt ismi csináljuk."
Akkor mi az amit akarnátok csinálni? Várni, hogy kiérdemljenek benneteket mint valami díjat?
"Jameg, ha nem ez a vágyálmotok, akkor tegyetek érte, ne itt verjétek a nyálatokat. Könnyű sajnáltatni magatokat, értem én.. csak akkor meg kussba, mert senkit sem érdekel."
He, miva'? Nekem az nem vágyálmom, hogy állandóan utánatok futkossak mint valami hülye! :D
"CS-ztek, meg wowoztok,"
Azok mik?
"20 éves fiú vagyok, nem is az a macsó féle, nem is az a partimajom féle, és mégis van annyi bennem, hogy képes vagyok odamenni lányokhoz..."
Ezért Nobel-díjat érdemelsz! :)
Nekem nem szokásom ezen rágódni, de akik ezzel veregetik a mellüket azokat kiröhögöm. Kb. ez a "van nőőőőőm beeeeee". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!