Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy fiút nem szólítja le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiút nem szólítja le egy lány sem, senki sem kezdeményez nála élőben, akkor az azt jelenti, hogy az a fiú ronda vagy a szép fiúknál hogy van ez, rájuk tapadnak maguktól a csajok vagy nekik kell kezdeményezni?

Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 13:29
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
44%

"le lehet szavazni meg minden, de amelyik férfiban nincs annyi mersz, hogy leszólítson és kezdeményezzen, az nem is igazi férfi és az meg is érdemli, hogy a számítógép mögött száradjon."

Nem mindenkinek ez az élete, vágyálma.

Meg aztán hülyék lennének, mert azt meg sokszor zaklatásnak veszitek.

Rajtatok nem lehet eligazodni!

2013. jan. 24. 14:43
 12/43 anonim ***** válasza:
50%

Tököm veszi zaklatásnak. Ha jelet adok és nem csak úgy magadtól odajössz akkor nincs azzal semmi baj. De ha odajössz, hogy jó a segged kell kóla? akkor persze hogy elhajtalak a halál véreres farkába, mert a tahókat én sem szeretem.

Jelek: azért az tök egyértelmű, ha egy lánynak bejössz, nem kell hozzá mágusnak lenni. Ha rád mosolyog, keresi a közelséged, vagy csak szemez, akkor az jel.

De ti annyira pupákok vagytok, hogy elvárjátok, hogy még ezt ismi csináljuk.

2013. jan. 24. 14:45
 13/43 anonim ***** válasza:
Jameg, ha nem ez a vágyálmotok, akkor tegyetek érte, ne itt verjétek a nyálatokat. Könnyű sajnáltatni magatokat, értem én.. csak akkor meg kussba, mert senkit sem érdekel.
2013. jan. 24. 14:47
 14/43 anonim ***** válasza:
27%

"Tököm veszi zaklatásnak. Ha jelet adok és nem csak úgy magadtól odajössz akkor nincs azzal semmi baj. "

És ha félreértelmezi a "jeleket" (morze?) akkor mivan?

Azt meg senki nem mondta, hogy ha bunkó módom megy oda azt nem kell elhajtani.

De igenis vannak olyanok akik zaklatásnak veszik ha egy "lúzernyomi'férfiatlan'" odamegy hozzájuk! És néha az olyan kinézetre, hát....

"De ti annyira pupákok vagytok, hogy elvárjátok, hogy még ezt ismi csináljuk."

Akkor mi az amit akarnátok csinálni? Várni, hogy kiérdemljenek benneteket mint valami díjat?

2013. jan. 24. 14:48
 15/43 anonim ***** válasza:

"Jameg, ha nem ez a vágyálmotok, akkor tegyetek érte, ne itt verjétek a nyálatokat. Könnyű sajnáltatni magatokat, értem én.. csak akkor meg kussba, mert senkit sem érdekel."

He, miva'? Nekem az nem vágyálmom, hogy állandóan utánatok futkossak mint valami hülye! :D

2013. jan. 24. 14:50
 16/43 anonim ***** válasza:
66%
Ugyanmár!! Tényleg ennyire töketlenek vagytok, hogy azon sírtok, hogy nem jönnek oda maguktól a csajok? Hogy hátradőltök, CS-ztek, meg wowoztok, és nem jönnek a csajok? Ezen háborogtok? Basszus, hova gurultak, vagy hova lettek a golyóitok? Menjetek el egy melegbárba, ott valaki csak leszólít titeket... Az előzőnek teljesen igaza van.. Akinek nincs annyi mersze, hogy leszólítson egy lányt, az férfi? Azt nehezen nevezném férfinak :/ Lehet, hogy csak én vagyok ilyen régimódi/konzervatív mittudomén, hogy ha tetszik valaki, akkor odamegyek hozzá, és én kezdeményezek... És nem az ilyen szar bulikra gondolok, mint pl. diszkó, vagy egyéb tuctuc dörzsi-dörzsis helyen.. Nem.. Odamész szépen, és megszólítod. Az is mennyire gáz, hogy facebookon bökdösik egymást az emberek, meg mekkora dilemmát okoz nekik az, hogy a lány bejelölte őket, vagy ilyenek... 20 éves fiú vagyok, nem is az a macsó féle, nem is az a partimajom féle, és mégis van annyi bennem, hogy képes vagyok odamenni lányokhoz... Férfitársaim! Szedjétek már össze magatokat, és ne vinnyogjatok, hogy oda kell menni a lányokhoz... Ha meg elutasítanak, akkor mivan? Akkor nem jön össze... Ha oda sem mész hozzá, csak titokban "stalkolod" facebookon, akkor attól jobb lesz? Nemáár... Nyugodtan pontozzatok le, de ne töketlenkedjetek már légyszi...
2013. jan. 24. 14:50
 17/43 anonim ***** válasza:

"CS-ztek, meg wowoztok,"

Azok mik?

2013. jan. 24. 14:51
 18/43 anonim ***** válasza:
44%

"20 éves fiú vagyok, nem is az a macsó féle, nem is az a partimajom féle, és mégis van annyi bennem, hogy képes vagyok odamenni lányokhoz..."

Ezért Nobel-díjat érdemelsz! :)

Nekem nem szokásom ezen rágódni, de akik ezzel veregetik a mellüket azokat kiröhögöm. Kb. ez a "van nőőőőőm beeeeee". :)

2013. jan. 24. 14:53
 19/43 anonim ***** válasza:
9%
Ha meg megteszed és nem mész át az “elsődleges szűrőn“ akkor ezek egyike fog történni: nagyon csúnyán és sértő módon el leszel khajtva. Vagy jól lehúz egy kis zsével aztán jön a gagyi kifogás hogy “nem volt meg a kémia“ meg hasonló bődületes süket dumák... Kivéve persze ha 100%osan jól nézel ki és még zseton is van.
2013. jan. 24. 14:59
 20/43 anonim ***** válasza:
44%
Érdekes... Mikor a csávók feladatköréről van szó akkor “ezt kell csinálja mert ez az elvárt“ de mikor a nők feladatait sorolják fel akkor meg “fúj milyen soviniszta a világ jaaaj de bunkó az összes csávó mert ilyen dolgokra “kényszerít“ mint főzés...“
2013. jan. 24. 15:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!