Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak a srácnak facebookon? Nem ciki?
Szomszédok voltunk, de elköltöztünk. Ennek már 6 éve, azóta nem beszéltünk. Most hogy néztem a facebookját elég helyes lett, elfogadnám :D De nem ciki ha írok neki? Mármint neki ezek szerint biztos nem jutottam eszébe soha, és lányként én vegyem fel vele a kapcsolatot? Ez nem gáz?
Ja és ha írnék mit írjak?
Akkor írok neki privátban üzenetet. Úgy örülök neki, olyan aranyos *_* :D
Nem, nem ilyesmi az oka. Nekem ő mindig is tetszett. Mármint úgy könyveltem el magamban, hogy "De jó lenne..." csak mindig volt barátnője, meg én nem vagyok olyan "kelletős" csaj. Mármint nehezen oldódom fel, meg nem is nagyon tudom kimutatni ha valaki tetszik stb. De ő az évek alatt sokszor eszembe jutott, vannak közös képeink stb. És rájöttem hogy már nem bírom tovább, muszáj valamit kezdenem ezzel a dologgal.
Mert az jutott eszembe, hogy így most eltelik megint X év, én meg még majd 30 évesen is arra fogok gondolni hogy:
1. Vajon mi van vele.
2. Miért nem próbáltam meg vele felvenni a kapcsolatot.
Jó, tudom ez nyálasan hangzik, de na.... :)
Csak az a baj velem, hogy könnyen belelkesedem az ilyen dolgok miatt. Mikor még nem is történt semmi extra dolog... :S
Ja amúgy nem vagyok 30 közeli, csak írtam egy számot.
Bár tény, hogy 20 elmúltam már... :)
Ebből a szempontból nincs jelentősége, hogy 22 vagy.
És ne agyalj ennyit a dolgokon.
Hát igen, azt kellene, csak olyan túlbonyolítós, meg minden szempontit körüljárós vagyok...
Most pl már kitaláltam hogy mit írok, és az jutott eszembe hogy nem tapadás-e, hogy ő is a képhez válaszolt, én meg írok egy privát üzenetet? Mondjuk így belegondolva nem igazán van benne semmi megbotránkoztató. Látod, én ilyen vagyok... :D :S
OK, mondom mit csinálj.
Vegyél egy Yoda bábut, tedd a monitorod alá, nyisd meg fb-n a srác képét, azt amelyikhez kommenteltél, hívd segítségül a jedi-erőt, és nagyon erősen gondolj arra, hogy annak a fiúnak rád kell gondolnia, és írnia kell neked egy kedves levelet, amiben lehetőleg randira hív.
Várd meg a kakaskukorékolást, és nézd meg az üzeneteidet.
Ha írt, baromi nagy mázlid van, és lehet, hogy mágikus képességeid, ha nem, nézd meg a Mallrats című filemt.
Na, elég bonyolult ez így neked?
Először is, mégis honnan a francból kellene a srácnak tudnia, hogy te akarsz tőle valamit???
Amit eddig csináltál az puszta udvariasság, ugyanezt megcsinálhattad volna a húgával, vagy az apukájával is, senki nem gondolt volna mögé hátsó szándékot.
Másrészt, azért van üzenet opció a facebookon, hogy használd. Egy kép melletti kommentben nem szokás kisregényt írni, nem azért van.
És jól figyelj, mert most jön a lényeg.
Ha el akarsz érni valamit a srácnál, a tudomására kell hoznod, hogy ÚGY érdekled. Nyomulnod kell, mert amit eddig csináltál az lepkefing a tavaszi réten.
Jó, jó igazad van. Tényleg hülye vagyok :D
Köszi az észhez térítést, meg úgy azt hogy válaszolgattál meg írtál. Sokat segítettél!
Megfogalmazok egy jó kis üzenetet és írok neki. :)
Oldd meg, én nem gondolok semmire, főleg nem helyetted.
Ha kell a pasi küzdj meg érte, vagy legalább azért, hogy ő akarjon megküzdeni érted.
Oké, összeszedem magam. Megpróbálom.
Köszi :)
Ne próbáld, csináld!
Aztán majd meséld el hogy sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!