Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak a srácnak facebookon? Nem ciki?
Szomszédok voltunk, de elköltöztünk. Ennek már 6 éve, azóta nem beszéltünk. Most hogy néztem a facebookját elég helyes lett, elfogadnám :D De nem ciki ha írok neki? Mármint neki ezek szerint biztos nem jutottam eszébe soha, és lányként én vegyem fel vele a kapcsolatot? Ez nem gáz?
Ja és ha írnék mit írjak?
Na annyit csináltam hogy bejelöltem ismerősnek, vissza is igazolt. Aztán írtam az egyik képéhez, hogy "Nagyon megváltoztál mióta nem találkoztunk, nem is ismernélek meg már." + még 1 mondatot, próbáltam kicsit humorkodni. De nem válaszolt rá semmit.
Lehet elszúrtam... :(
Percenként nézem hogy válaszolt-e, de már aludni kellene... :D
Brrrr
Hát még mindig nem írt. Azon gondolkodtam lehet csak nyom rá majd egy lájkot és ennyi. Nem si csinál semmi reakciót.
Na akkor a kardomba dőlök...De mindegy végülis, ha nem reagál rá semmit akkor nem érdeklem. Akkor felesleges miatta rágódni.
Na válaszolt. :D
De csak a vicces részre :D Tudtam én hogy humoros fiú :D
De olyat írt amire nem lehet visszaválaszolni....Most mit csináljak? :DDD
Látod, tudod te magadtól is, hogy mit kellene tenned.
Írd le azt is, hogy mi történt veled. ha írsz 2 oldalt magadról, talán ő sem fogja annyival elintézni, hogy semmi különös nem történt vele az elmúlt 6 évben.
Amúgy azért kerestél meg most egy pasit a múltadból, mert véget ért nemrég egy kapcsolatod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!