Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Írjak a srácnak facebookon?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írjak a srácnak facebookon? Nem ciki?

Figyelt kérdés

Szomszédok voltunk, de elköltöztünk. Ennek már 6 éve, azóta nem beszéltünk. Most hogy néztem a facebookját elég helyes lett, elfogadnám :D De nem ciki ha írok neki? Mármint neki ezek szerint biztos nem jutottam eszébe soha, és lányként én vegyem fel vele a kapcsolatot? Ez nem gáz?

Ja és ha írnék mit írjak?

2013. jan. 24. 11:59
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:

Na annyit csináltam hogy bejelöltem ismerősnek, vissza is igazolt. Aztán írtam az egyik képéhez, hogy "Nagyon megváltoztál mióta nem találkoztunk, nem is ismernélek meg már." + még 1 mondatot, próbáltam kicsit humorkodni. De nem válaszolt rá semmit.

Lehet elszúrtam... :(

2013. jan. 24. 23:16
 22/40 A kérdező kommentje:
Na jó mondjuk válaszolhat még, de ez a várakozás... :D
2013. jan. 24. 23:17
 23/40 A kérdező kommentje:

Percenként nézem hogy válaszolt-e, de már aludni kellene... :D

Brrrr

2013. jan. 24. 23:18
 24/40 anonim ***** válasza:
szerintem, jó hogy csak ennyit írtál neki. Még van ideje válaszolni.. nem volt sértő amit írtál? amiből esetleg azt szűrhette le, hogy negatív irányba változott külsőleg??? Ügyike vagy azért, hogy írtál!!
2013. jan. 25. 11:34
 25/40 A kérdező kommentje:

Hát még mindig nem írt. Azon gondolkodtam lehet csak nyom rá majd egy lájkot és ennyi. Nem si csinál semmi reakciót.

Na akkor a kardomba dőlök...De mindegy végülis, ha nem reagál rá semmit akkor nem érdeklem. Akkor felesleges miatta rágódni.

2013. jan. 25. 12:12
 26/40 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy sértő lett volna amit írtam. Meg ő amúgy olyan "vicces" fiú volt mindig. Azért is bírtam akkoriban mert mindig poénkodott.
2013. jan. 25. 12:13
 27/40 anonim ***** válasza:
ha nem válaszol hagyd a *rancba. Ami tőled telt, megtetted..
2013. jan. 25. 16:19
 28/40 A kérdező kommentje:

Na válaszolt. :D

De csak a vicces részre :D Tudtam én hogy humoros fiú :D

De olyat írt amire nem lehet visszaválaszolni....Most mit csináljak? :DDD

2013. jan. 26. 19:34
 29/40 A kérdező kommentje:
Írjak neki hogy amúgy mizu vagy miiiii? xD
2013. jan. 26. 19:42
 30/40 anonim ***** válasza:

Látod, tudod te magadtól is, hogy mit kellene tenned.

Írd le azt is, hogy mi történt veled. ha írsz 2 oldalt magadról, talán ő sem fogja annyival elintézni, hogy semmi különös nem történt vele az elmúlt 6 évben.

Amúgy azért kerestél meg most egy pasit a múltadból, mert véget ért nemrég egy kapcsolatod?

2013. jan. 26. 20:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!