Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Írjak a srácnak facebookon?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írjak a srácnak facebookon? Nem ciki?

Figyelt kérdés

Szomszédok voltunk, de elköltöztünk. Ennek már 6 éve, azóta nem beszéltünk. Most hogy néztem a facebookját elég helyes lett, elfogadnám :D De nem ciki ha írok neki? Mármint neki ezek szerint biztos nem jutottam eszébe soha, és lányként én vegyem fel vele a kapcsolatot? Ez nem gáz?

Ja és ha írnék mit írjak?

2013. jan. 24. 11:59
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:

Bárcsak nekem is írna valaki?

Nekem nem akarsz fogalmazni egy levelet? :D

2013. jan. 24. 12:21
 12/40 anonim ***** válasza:
* Bocs, az első mondat nem kérdés. :)
2013. jan. 24. 12:22
 13/40 anonim ***** válasza:
Szerintem csak annyit írj, neki hogy megtaláltad facebook-on, és hogy emlékszik-e rád? Szerintem többet nem kéne, mert lehet hogy még erre sem válaszolna. Ki tudja? Meg lehet, hogy van valakije.
2013. jan. 24. 12:27
 14/40 anonim ***** válasza:

Ha nem egy barlangi vadember a pasi, akkor a volt szomszédjának annyit visszaír, hogy mi történt vele az elmúlt években, ha az megkérdezi. Ez pusztán jólneveltség

A nők amúgy is arra használjak a facebookot, hogy az emberi kapcsolataikat ápolják, szóval semmi különös nem lenne abban, ha ráírnál.

2013. jan. 24. 13:19
 15/40 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom...Most kicsit bet*jtam :D

Elgondolkodtam hogy van egy közös ismerősünk, vele beszélő viszonyban van. És mi van ha elmondja neki hogy írtam. Az olyan kellemetlen lesz azelőtt a csaj előtt...Majd elkönyvel hogy nyomulós vagyok.

Áhh félős vagyok...De amúgy ő anno egy normális fiú volt, meg szerintem most is az, csak mi van ha égő lesz....

2013. jan. 24. 13:29
 16/40 anonim ***** válasza:
Ha meglátnád a tecsoban bevásárlás közben akkor sem mennél oda köszönni hozzá, nehogy elmondja egy esetleges közös ismerősötöknek, hogy hozzászóltál?
2013. jan. 24. 13:55
 17/40 anonim ***** válasza:
Ugyan már! Írd már meg azt az üzenetet! :)
2013. jan. 24. 14:06
 18/40 anonim ***** válasza:
Ciki, de hát bátraké a szerencse! :D
2013. jan. 24. 17:54
 19/40 A kérdező kommentje:

Tök vicces, most írt nekem egy lány (osztálytársak voltunk) hogy mi van velem, régen hallott felőlem :D

Kb azt írta meg amit én is szeretnék a srácnak :D

De ilyen esetben nem tartom cikinek, mert tudom hogy nincs hátsó szándéka, mivel lányok vagyunk mindketten, szóval csak tényleg a régi barátságunk miatt érdeklődik. De egy pasinak írni már neccesebb...Nem merek :DDDD

2013. jan. 24. 18:07
 20/40 anonim ***** válasza:

Annyira gyökér az,aki ilyet ír,hogy "mi az,hogy ráír".

Nem randira akarja hívni könyörgöm,hanem csak szóba állni vele.A férfinak kell kezdeményezni,ha randiról van szó,de amikor egy tetves beszélgetésről van szó,akkor nem tudom,hogy miért kell fent akadni azon,hogy egy nő beszélgetést kezdeményez.

2013. jan. 24. 20:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!