Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Írjak a srácnak facebookon?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írjak a srácnak facebookon? Nem ciki?

Figyelt kérdés

Szomszédok voltunk, de elköltöztünk. Ennek már 6 éve, azóta nem beszéltünk. Most hogy néztem a facebookját elég helyes lett, elfogadnám :D De nem ciki ha írok neki? Mármint neki ezek szerint biztos nem jutottam eszébe soha, és lányként én vegyem fel vele a kapcsolatot? Ez nem gáz?

Ja és ha írnék mit írjak?

2013. jan. 24. 11:59
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
0%
De igen ciki, ha egy nő kotor egy pasi után.
2013. jan. 24. 12:00
 2/40 A kérdező kommentje:

Na igen, ezért is vagyok bizonytalan...Van aki azt mondja nyugodtan írjak, de más meg azt amit te első...

Áhh nem tudom mi legyen. Mert ha így haladok soha sem lesz senkim :D :((

2013. jan. 24. 12:03
 3/40 anonim ***** válasza:
100%
Ez annyira gyökérség volt 1-es amit írtál.Ha tetszik neki akkor miért ne írhatna rá?Azt lehet hogy a pasi utána ráhajt.Horgászni is tudni kell.
2013. jan. 24. 12:04
 4/40 anonim ***** válasza:

3

Végül is "igazad" van, az a normális ha a nőci leül az Fb elé, és vadidegen (a szomszéd is ilyen kategória)pasiknak elkezd irogatni.

Gusztustalan. Érted? Nem nő az aki ilyet csinál.

2013. jan. 24. 12:09
 5/40 anonim ***** válasza:
Írj, persze! Az első levélben nyilván nem kell rögtön a lényegre térned (tehát nem is kerülsz cikis helyzetbe). Az első levél csak érdeklődés legyen.
2013. jan. 24. 12:09
 6/40 anonim ***** válasza:
Simán írhatsz neki! Tedd meg az első lépést, a többit meg majd meglátod! Minél egyszerűbb, annál jobb, pl.: "szia, hogy vagy? valamelyik nap belefutottam a facebook-profilodba, és arra gondoltam, hogy valamikor - ha lenne kedved -, ihatnánk egy kávét." Ennyi.
2013. jan. 24. 12:10
 7/40 anonim ***** válasza:
Szerintem simán írhatsz neki. A mai világban a nők is kezdeményezhetnek.
2013. jan. 24. 12:12
 8/40 The Other ***** válasza:
Ha régebben is beszélő viszonyban voltatok, akkor írhatsz, egy "szia, régen beszéltünk, mi történt azóta veled?" jellegű üzenetet. Ha szimpi vagy a srácnak, akkor úgyis venni fogja a lapot, és majd kezdeményez (első körben egy találkozót), ha akar. És így nincs benne semmi ciki.
2013. jan. 24. 12:13
 9/40 anonim ***** válasza:

4

Húú de nagy gusztustalanság...Atya világ. 6 éve nem beszéltek gondolom nagyon idegen lehet.Olvass már egy kicsit.Gondolom te sem tizenéves vagy ha ilyen maradi vagy na mind1.

2013. jan. 24. 12:18
 10/40 A kérdező kommentje:

Áááá találkozóra biztos nem hívnám, az már tényleg sok nekem.

De a többi dolgot felhasználnám. Meg nem tudom beleírjam-e, hogy "Emlékszel-e még rám".

2013. jan. 24. 12:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!