Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak a srácnak facebookon? Nem ciki?
Szomszédok voltunk, de elköltöztünk. Ennek már 6 éve, azóta nem beszéltünk. Most hogy néztem a facebookját elég helyes lett, elfogadnám :D De nem ciki ha írok neki? Mármint neki ezek szerint biztos nem jutottam eszébe soha, és lányként én vegyem fel vele a kapcsolatot? Ez nem gáz?
Ja és ha írnék mit írjak?
Na igen, ezért is vagyok bizonytalan...Van aki azt mondja nyugodtan írjak, de más meg azt amit te első...
Áhh nem tudom mi legyen. Mert ha így haladok soha sem lesz senkim :D :((
3
Végül is "igazad" van, az a normális ha a nőci leül az Fb elé, és vadidegen (a szomszéd is ilyen kategória)pasiknak elkezd irogatni.
Gusztustalan. Érted? Nem nő az aki ilyet csinál.
4
Húú de nagy gusztustalanság...Atya világ. 6 éve nem beszéltek gondolom nagyon idegen lehet.Olvass már egy kicsit.Gondolom te sem tizenéves vagy ha ilyen maradi vagy na mind1.
Áááá találkozóra biztos nem hívnám, az már tényleg sok nekem.
De a többi dolgot felhasználnám. Meg nem tudom beleírjam-e, hogy "Emlékszel-e még rám".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!