Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan szedjen valaki önbizalm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan szedjen valaki önbizalmat, ha mindig elutasítják?

Figyelt kérdés
Mindig előadják itt gyiken, hogy olyan pasi kell, aki teli van önbizalommal, anélkül ne is csajozz, bla-bla. Az önbizalom a sikerélményekkel együtt jön. Akit mindig elutasítanak azzal mi legyen?
2013. jan. 23. 18:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"em azért utasítanak el mindig, mert nincs önbizalmad, hanem mert nem nézel ki jól."

Én ezt inkább úgy mondanám, hogy nem felel meg az igényeknek.:)

2013. jan. 23. 18:53
 12/17 anonim ***** válasza:

Az már régen rossz, ha csak csajozással tudod építeni az önbizalmad. Egy ember élete jó esetben több hasonlóan fontos dologból tevődik össze, és mindig onnan kell önbizalmat meríteni, ahol éppen sikeres vagy.

Ha ez épp nem a párkapcsolat, akkor legyen a munkád, tanulás, hobbi, sport, család, tökmindegy.

2013. jan. 23. 18:54
 13/17 anonim ***** válasza:
Minek akarsz önbizalmat csajozáshoz? Nem vetted észre, hogy már nem a pasik a kezdeményezők?? :D Ilyen ez a mai világ sajnos!! A csajok 90%-a k... Tisztelet a 10% kivételnek!
2013. jan. 23. 19:23
 14/17 anonim ***** válasza:

úgy kell hozzáállni hogy igazából lesz@rod az egészet.

ne olyanhoz menj oda aki nagyonnagyonnagyon tetszik...

hanem aki épp egy kicsit, és ha nem jössz be neki úgy érzed hogy nincs nagy vesztenivalód.

meg olyan csajokhoz menj oda első próbának, akikről lesír hogy nem foglalkoznak a világgal.

ilyen -nem néznek semerre, zenét hallgatnak, feketében vannak, be vannak fordulva.

na aztán ha odamentél, nem kell kertelni, rögtön azzal kell kezdeni hogy nem akar-e magának egy szép estét, vagy többet, megnátnátok mi lesz belőle.

nem ígérsz neki fűt-fát, szerelmet, nem hívod meg, semmi

mit veszíthetsz? az ilyen csajoknak még barátaik sincsenek akik előtt kicsúfolnának te meg vígasztalhatod majd magad hogy "hát igazán nem is kellett, örülök hogy mégse lett belőle semmi, úgyis gázos volt"

ha meg összejön, lesz 1 vagy több jó napod.

2013. jan. 23. 19:23
 15/17 A kérdező kommentje:
Csak a csajozásban nincs önbizalmam. A munkámban nyugodtan mondhatom, hogy jó vagyok, maximális önbizalommal végzem. Vannak barátaim, társasági életem, stb. Semmire nem panaszkodhatok, egyedül a csajozás nem megy. Volt már 3 éves kapcsolatom, nem vagyok 30 éves szűz, mint itt egyesek, de a csajozásban sosem voltam jó.
2013. jan. 23. 20:00
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Attól még looser vagy, hogy nem vagy 30 éves szűz, de nincs egy normális barátnőd. Ez is nagy szégyen ám.
2013. jan. 23. 20:06
 17/17 A kérdező kommentje:
Asszem jól le leszel pontozva :)
2013. jan. 23. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!