Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan szedjen valaki önbizalmat, ha mindig elutasítják?
Ugyanez vagyok,lányban. " Úgy nem szólnak hozzád,ha nincs önbizalmad,rossz rád nézni"
Önbecsülést meg majd veszek valahol....mi?
"Önbecsülést meg majd veszek valahol....mi?"
Ez nagyon jó mondat, fölírom magamnak. :)
Kedves Kérdező! Sajnos nem tudom a választ a kérdésedre, de itt maradok, hátha én is kapok valami tuti tippet.
lány szemszögböl:
minden lány más
ha úgy mész oda valakihez, hogy úgyse fog sikerülni, mert xy-nal se jött össze, az a csajt egyáltalán nem érdekli, azt lárja rajtad, hogy egy újabb lúzer vagy, és meg se erölteted magad, hogy jó képet vágj a dologhoz, ne várd el senkitöl, hogy lelket öntsön beléd, senki nem fog megsajnálni, és azért összejönni veled
minden lányhoz tiszta lappal kell odamenni, próbáld meg új lehetöségként felfogni :) egy lánynak se kell tudnia, hogy azelött 100-ból 100-szor visszautasítottak, ha a 101.-re összeszedted magad, és sikerült
tudom, hogy ez így nem könnyü, de ez van...
remélem, összejön majd valami :)
de gondolj bele: ha odamenne hozzád egy depis csaj, hogy halál szerelmes beléd, de amúgy öt mindenki utálja, mert csúnya, és szerencsélten, akkor lenne kedved összejönni vele? csak mert nem hiszem... ugyanez van fiúknál is
nekem pl nagyon bejön, ha valaki pozitív életfelfogású, és mindig vidám
#7 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!