Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "buszos lányhoz" hogyan menjek oda?
Ha tetszel neki, akkor majdnem mindegy és ez fordítva is igaz
16/l
Szia. Nekem is problemam volt ez, buszon leszolitani valakit... Na de gondolkodtam, hogy is csinaljam, hogy ne legyek tolakodo vagy bunko... Vartam tobb mint 3 honapot arra, hogy csak leszolitsam ( elkezdjem az ismerkedest ). Tortenetem: Felszaltam a busszra, kozeleben altam meg es veletlen egy ismerosommel mellete altam meg beszelgetni. A lanny eppen konyvet olvasott. Mig beszelgettem az ismerosomel, kiteptem egy kis papirdarabot egy fuzetembol es az alabitt irtam le : Szia. :) Suzanne naploja Nicholashoz, ez egy jo konyv csak ajalani tudom. Ha kell a konyv elkuldom szivesen. E-mailom : xyz.
Mikor le kellet szaljak a konyvere tettem amit olvasott.
Masnap a buszmegalloban alt es mosolygott. Oda mentem, volt egy kezdo tema, ( a konyvek ). Feladatt teljesitve, el van kezdve az ismerkedes. Igaz, kolcsonos volt a szemezes a buszon, legalabbis igy vettem eszre.
Jo kezdes az is, hogy melle ulsz le a buszon. Eloveszel valami harapni valot es megkinalod. Ha nem is fogad el belole akkor se keseredj el mert ( elkezdted ). Ha valamikor talalkoztok, koszonj neki batran. A tobbi rajtatok all.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!