Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kezdek el ennyire hamar érzelmileg is kötődni egy lányhoz?
ja ez szerintem is igaz...
és elég szar dolog tud lenni, sőőőt nagyon
függetlenebb szerintem nagyon sehogy, ez benned van végülis, talán kicist ha úgy állsz hozzá az elején, hogy kevésbé veszed komolyan a dolgokat és esetleg jobb ismeretség esetén ezt ki is nyilatkoztatod neki, hogy sok csalódás ért és amiatt kicsit óvatosabb vagy, meg igy akkor önmagadban is jobban tudod ezt kezelni
persze jártam már így, aztán mikor engedtem a dolognak megint bukfenc volt, de már nem fájt annyira mint elötte, mert pl ez ugyanannál a csajnál volt, eddig 2 alkalom volt:d de talán majd 3adjára egyszer... :/
Együtt érzek, nagyon kivagyok én is:)
majd mindjárt kiteszem a kérdést...:)
nekem is igy van, annyi plusszal nehezitve hogy ritkán veszem észre ha nincs meg a szikra, és nekem általában úgy ér véget a randi hogy "hú ez tök jó volt", aztán kiderül hogy mégse volt annyira jó, a legrosszabb mikor egy szerintem jól sikerült randi után annyira nem képes a lány hogy visszairjon egy smst hogy bocs, de nem
szóval kérdező - szar az élet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!