Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy 16 éves fiú érzelmileg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bratilla kérdése:

Egy 16 éves fiú érzelmileg mennyire tud kötődni egy lányhoz?

Figyelt kérdés
Érdekelnének a válaszok. Ilyen korban a fiúk csak "azt" akarják, vagy van olyan, aki rendes kapcsolatot szeretne? Mennyi ideig tudnak kitartani egy lány mellett? A abrátok véleménye mennyire meghatározó?
2012. okt. 1. 20:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Személyfüggö... sokféle ember van.

Viszont nagy általánosságban ilyen korban a srácok még nem elég érettek az ilyesmihez.

2012. okt. 1. 20:28
 2/16 anonim ***** válasza:

Én 16 évesen is komoly kapcsolatot akartam, mások is vannak így, szóval hagyd az előítéletet, inkább ismerd meg a srácot. :)

19/F

2012. okt. 1. 20:32
 3/16 anonim ***** válasza:

Többnyire azok vágynak szerelemre,akik nem kapják meg,mert bizonyos testi adottságaig,és társadalmi elhelyezkedésük alapján a lányok rájuk se néznek...

Akikért meg oda vissza vannak a lányok,mert menő,gazdag,és ki van gyúrva,na azok akik csak kelléknek tekintik a lányokat,de érzelmileg le se szarják(16 éves korban legalább is általában),de persze vannak kivételek,lehet hogy egy fiú jóképű,menő,de attól még nem használ ki,hanem tényleg szeret...

2012. okt. 1. 20:33
 4/16 anonim ***** válasza:
20:33 vagyok csak kihagytam: 16/f
2012. okt. 1. 20:36
 5/16 anonim ***** válasza:
Én 16 éves fiú vagyok.188 cm magas vagyok és izmos (78 kg) Az arcom se ronda.Harcművészetet űzök,táncolok,nem szoktam bulizni.Egy kedves,csinos normális lánnyal szeretnék komoly kapcsolatot..16/F
2012. okt. 1. 20:45
 6/16 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok. Komoly kapcsolatra vágyok, és úgy érzem,hogy végre megtaláltam :) Másfél hónapja együtt vagyok a barátnőmmel! Mindketten komoly kapcsolatot akarunk és eddig tökéletes! 16/F
2012. okt. 1. 20:45
 7/16 anonim válasza:
hát szerintem mindkét nemben megtalálhatók a szélsőségek is...tehát nemcsak a fiúkra mondhatjuk azt hogy nem akarnak komoly kapcsolatot, hanem nagyon sok lányra is, amivel szerintem nincs is gond, mert szerintem ésszerű egy kicist megismerni a srácot (vagy csajt) mielőtt összejössz vele... 15/L
2012. okt. 1. 20:51
 8/16 anonim ***** válasza:
Én 14 vagyok, és én "már most" komoly kapcsolatot szeretnék. A baráti körömben mindenki így gondolkodik, nehéz elképzelni hogy a 16 évesek nem elég érettek. Egyszerűen nem találkoztak olyan lánnyal, akivel ez megoldható is lenne.
2012. okt. 1. 21:19
 9/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válazokat! :)

4. Én is ilyen vagyok, csak lányban. :D Még a harcművészet is stimmel :D

2012. okt. 2. 16:51
 10/16 anonim ***** válasza:

A 188 centi és a 78 kg is stimmel?:D

2012. okt. 2. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!