Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bratilla kérdése:
Egy 16 éves fiú érzelmileg mennyire tud kötődni egy lányhoz?
Figyelt kérdés
Érdekelnének a válaszok. Ilyen korban a fiúk csak "azt" akarják, vagy van olyan, aki rendes kapcsolatot szeretne? Mennyi ideig tudnak kitartani egy lány mellett? A abrátok véleménye mennyire meghatározó?2012. okt. 1. 20:26
11/16 A kérdező kommentje:
Igazad van, picit elkapkodtam. :D De én is magas vagyok, meg vékony. :) A srác, aki miatt a kérdést feltettem, szintén ilyen. :)
2012. okt. 2. 17:04
12/16 anonim válasza:
Még kiderül,hogy miattam tetted fel a kérdést..
13/16 A kérdező kommentje:
Azt azért nem hiszem. :D
2012. okt. 2. 19:48
15/16 A kérdező kommentje:
Lökött.. :D
2012. okt. 2. 21:47
16/16 anonim válasza:
Csak egy példát mondok. Az én barátomról: 16 éves korában összejött egy lánnyal,akivel 2,5 évig voltak együtt. A barátom körülbelül 40x csalta meg -> ez a fiúknál az a korszak, aminek jellemzője : "ha beleférne ,akkor a kulcslyukat is megdugná..".Érzelmileg kötődött hozzá, most 22, de még másfél éve is hallottam tőle,róla sztorikat.
Az első szerelem nagyon fontos, meghatározó, de életre szóló dolgot ne várj tőle,és nem csak azért,mert még fiatalok vagytok, hiszen azért erre is van ellenpélda.
A párom nagyon szerette a csajt, még mindig kedves,meghatározó emlékként kezeli, de ilyenkor nehéz őket kordában tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!