Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baszik ki velem az összes csaj? Csak hülyítenek. Nincs egy normális sem? Meg majdnem mindig a bunkó paraszt kell nekik.
Nem vagyok csúnya sem, állítólag jóképű vagyok.
Próbálok kedves lenni, szerény stb. Nem vagyok rossz ember szerintem, de nem fogom magam fényezni mert akkor nem lennék már szerény :D meg hát csajoknak miért csak mindig a bunkó parasztok kellenek általában?
Mindenkiu így kezdi az ilyen kérdéseket: Jó képű vagyok... :DD
1. nem biztos, hogy az vagy
2. nagyon sok minden számít még. kisugárzás, kémia, belső.. stb
milyen kérdéseket kezdenek mindig így?
az olyan kérdéseket, amiket azzal kezdenek, hogy jóképű az illető? mert ebben az esetben ezt is várjuk el
na akkor sorban:
startled_witch : Nem hátsó szándékkal csinálom, én mindig ilyen vagyok.
- Barátzónából nincs kiút ezt már tapasztaltam, szóval nem jó megoldás. Évekig nem kerestem mindenáron, aztán mégsem.
-K*rvák nem érdekelnek.
- Nemsokára 25 leszek.
-Viorica: nem az baj hogy néha iszik, hanem hogy az utcán fetreng részegen stb, ezért nincs sok barátom, mert én nem járok el inni velük, nem leszek részeg, ha nem csinálom én is, hát lenéznek, ilyen emberekkel nem haverkodom. Ha már valami társasági dolog, inkább elmegyek pokerezni vagy ilyesmi. Például anno középiskolában is 3/4 iskola dohányzott a szünetben, sokan csak azért, mert a többi is, és ha te nem akkor már ki voltál rekesztve. Én viszont nem bírom füstöt, kis koromba anyámék nem törődtek velem, füstöltek folyamat kocsiba mindenhol. Alkoholt se bírom, már kicsitől is hányingerem van, szóval sörözni se fogok. Hallottam már olyat párszor nem szereti sört csak issza mert többiek is, ennek is sok az értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!