Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baszik ki velem az összes csaj? Csak hülyítenek. Nincs egy normális sem? Meg majdnem mindig a bunkó paraszt kell nekik.
Nem vagyok csúnya sem, állítólag jóképű vagyok.
Próbálok kedves lenni, szerény stb. Nem vagyok rossz ember szerintem, de nem fogom magam fényezni mert akkor nem lennék már szerény :D meg hát csajoknak miért csak mindig a bunkó parasztok kellenek általában?
Amiket leírtál, tök általános dolgok (minden itt vinnyogó ezekkel jön), ugyan úgy lehetnek a te hibád is, mint a lányoké.
A "rosszfiú" mégis mitől rossz? Meggyújt egy zacskó szart a szomszéd ajtaja előtt és becsönget? Kővel dobálja a repülőt?
És te mitől vagy kedves? Mert nem vágod pofán a wc-s nénit?
Komolyan, írhatnátok néha konkrétumokat is, mert ez így ebben a formában nem több virtuális vinnyogásnál.
nem tűnsz valami kedvesnek egy ilyen minden nőt általánosító kérdés után
nem lehet, hogy csak próbálsz kedves lenni, de igazából mindenki látja rajtad, hogy egy agresszív állat vagy?
Rosszfiú, mit tom én pl: minden hétvégén seggrészegre issza magát. Dohányzik, füvezik , nagypofájú, bunkó másokkal, nagyképű, beképzelt stb. Ne azt mondom hogy mindig ezek nyúlják le, de sokszor megesik, biztos én is néha rossz helyen keresgélek, de nem hiszem el hogy, mindig..
Miért vagyok én kedves, hát utálom magam fényezni nem szokásom, de hogy legyen konkrétum, azt csak lehet érteni milyen az ha valaki kedves, udvarias, segítőkész, könnyen megbocsájtok. Én SEM vagyok tökéletes vannak hibáim, félre értés ne essék. Viszont próbálom magamból kihoznia legjobbat.
Na, ez pl. egy jó szűrő: az a csaj, aki az általad felsorolt tulajdonságú fiúkra bukik, nem is érdemel egy normálisat. Jobban is jársz, ha elviszik előled a férgesét.
A kedvesség, udvariasság, segítőkészség meg nem ér semmit egészen addig, amíg azért csinálod, hogy valakit az ágyba vigyél. Amíg hátsó szándékkal csinálod, addig csak egy ugyan olyan bunkó vagy, mint a "rosszfiúk", csak az eszközeid mások. Azzal is ilyen vagy, akitől nem akarsz semmit?
Mellesleg a jó tulajdonságaidra igenis legyél büszke.
Ja, még annyit, hogy a kedvesség, a tisztelet, udvariasság mindkét nem részéről alapnak kell, hogy legyen. Nem kell a lányokat sem piedesztálra emelni, köztünk is vannak bőőőven bunkók, "rosszak".
Tanuld meg észrevenni azokat, akik nem ilyenek.
Fogadni mernék, hogy szűz vagy még.
Szerintem benned van a hiba, mivel olyat keresel, ami nincs, vagy nagyon ritka, ha pedig ritka, akkor nagy eséllyel foglalt.
Ezzel leszűkíted a lehetőségeid.
A k*rvákban van a jövő, azokból annyi van, hogy Dunát lehet rekeszteni velük. Isten áldja Őket <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!