Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért baszik ki velem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baszik ki velem az összes csaj? Csak hülyítenek. Nincs egy normális sem? Meg majdnem mindig a bunkó paraszt kell nekik.

Figyelt kérdés

Nem vagyok csúnya sem, állítólag jóképű vagyok.

Próbálok kedves lenni, szerény stb. Nem vagyok rossz ember szerintem, de nem fogom magam fényezni mert akkor nem lennék már szerény :D meg hát csajoknak miért csak mindig a bunkó parasztok kellenek általában?

2013. jan. 21. 03:46
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
89%

Amiket leírtál, tök általános dolgok (minden itt vinnyogó ezekkel jön), ugyan úgy lehetnek a te hibád is, mint a lányoké.

A "rosszfiú" mégis mitől rossz? Meggyújt egy zacskó szart a szomszéd ajtaja előtt és becsönget? Kővel dobálja a repülőt?

És te mitől vagy kedves? Mert nem vágod pofán a wc-s nénit?

Komolyan, írhatnátok néha konkrétumokat is, mert ez így ebben a formában nem több virtuális vinnyogásnál.

2013. jan. 21. 04:10
 12/27 anonim ***** válasza:
66%

nem tűnsz valami kedvesnek egy ilyen minden nőt általánosító kérdés után

nem lehet, hogy csak próbálsz kedves lenni, de igazából mindenki látja rajtad, hogy egy agresszív állat vagy?

2013. jan. 21. 04:13
 13/27 A kérdező kommentje:

Rosszfiú, mit tom én pl: minden hétvégén seggrészegre issza magát. Dohányzik, füvezik , nagypofájú, bunkó másokkal, nagyképű, beképzelt stb. Ne azt mondom hogy mindig ezek nyúlják le, de sokszor megesik, biztos én is néha rossz helyen keresgélek, de nem hiszem el hogy, mindig..

Miért vagyok én kedves, hát utálom magam fényezni nem szokásom, de hogy legyen konkrétum, azt csak lehet érteni milyen az ha valaki kedves, udvarias, segítőkész, könnyen megbocsájtok. Én SEM vagyok tökéletes vannak hibáim, félre értés ne essék. Viszont próbálom magamból kihoznia legjobbat.

2013. jan. 21. 04:17
 14/27 A kérdező kommentje:
Kiegészítés, én is tudok ideges lenni, mint mindenki, de életben nem verekedtem még. Sok olyan volt az életemben ahol más már rég ütött volna szerintem. Nem vagyok agresszív állat.
2013. jan. 21. 04:19
 15/27 A kérdező kommentje:
Még valami nem feltétlen általánosítás, "Nincs egy normális sem? " nevezhetjük költői kérdésnek is.
2013. jan. 21. 04:21
 16/27 anonim ***** válasza:
73%

Na, ez pl. egy jó szűrő: az a csaj, aki az általad felsorolt tulajdonságú fiúkra bukik, nem is érdemel egy normálisat. Jobban is jársz, ha elviszik előled a férgesét.

A kedvesség, udvariasság, segítőkészség meg nem ér semmit egészen addig, amíg azért csinálod, hogy valakit az ágyba vigyél. Amíg hátsó szándékkal csinálod, addig csak egy ugyan olyan bunkó vagy, mint a "rosszfiúk", csak az eszközeid mások. Azzal is ilyen vagy, akitől nem akarsz semmit?

Mellesleg a jó tulajdonságaidra igenis legyél büszke.

2013. jan. 21. 04:43
 17/27 anonim ***** válasza:
86%

Ja, még annyit, hogy a kedvesség, a tisztelet, udvariasság mindkét nem részéről alapnak kell, hogy legyen. Nem kell a lányokat sem piedesztálra emelni, köztünk is vannak bőőőven bunkók, "rosszak".

Tanuld meg észrevenni azokat, akik nem ilyenek.

2013. jan. 21. 04:45
 18/27 Pixi3 ***** válasza:
83%
Ezt legszívesebben minden ilyen kérdezőnek odaírnám. Azért, mert rögeszmésen keresel kapcsolatot. Minnél jobban erőlteted annál inkább nem fog összejönni. Add magad, éld az életed aztán majdcsak alakul valahogy. Próbálj meg először inkább barátságot kötni és abból kialakítani valamit Egyrészt. Másrészt meg biztos vagyok benne, hogy az olyanokra rá se hederítesz, aki úgymond a "háttérben" vannak. Tehát a lányok akik kevésbé kiemelkedőek a tömegbe, vagy nem annyira csinosak, de rondának mégsem nevezhető mert pl. nem szereti magát sminkelni, vagy visszafogottan öltöziködik, nem kirívó a viselkedése stb.. Minden srácnak általában a legjobban kinéző csaj kell, vagy mindenképp egy 10/10-es.
2013. jan. 21. 05:14
 19/27 anonim ***** válasza:
68%

Fogadni mernék, hogy szűz vagy még.

Szerintem benned van a hiba, mivel olyat keresel, ami nincs, vagy nagyon ritka, ha pedig ritka, akkor nagy eséllyel foglalt.

Ezzel leszűkíted a lehetőségeid.

A k*rvákban van a jövő, azokból annyi van, hogy Dunát lehet rekeszteni velük. Isten áldja Őket <3

2013. jan. 21. 05:41
 20/27 anonim ***** válasza:
Gondolom még nagyon fiatal vagy,ebből is következik, hogy nagyon nem jó még az emberismereted. Tehát a csajozós radaroddal még gondok vannak. Lehet túl naív vagy,és akinél bepróbálkozol,már a vágyaid miatt beleéled magad, hogy bármi lehetséges pozitív értelemben.Légy kicsit kritikusabb és racionálisabb önmagaddal szemben.Ne a legjobbra számíts. Vagy sikerül, vagy nem. Mindennel így van. Nagy-nagy szerencse kell ahhoz, hogy normális párt találjon az ember. Viszont, ha egyértelműen közeledsz a lányok felé,és egyből az elején megmondod, hogy te komolyan ismerkedni szeretnél vele,akkor talán kicsit beijednek és őszintén lereagálják.Na most vagy megijednek,elutasítanak egyből,vagy esélyt adnak.
2013. jan. 21. 05:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!