Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék segíteni az önbizalom hiányomon?
Logika.
Én mindent a 2 kedves barátom szerint cisnálok.
Fizika, logika.
Élet nincs nélkülük.
Ha mindenki azt mondja, hogy szép vagy, akkor gondolom az vagy.
Ha belenézel a tükörbe ne a hibákat keresd, csak lásd magad és észleld mit látsz.
Ne külön külön ami a tükörbe van azt nézd ne csak eggyes darabokat.
ha végre nem magadon agonizál, hanem lesz egy hitles világképed, ahol látod, hogy a fene nagy kisebbrendűségi komplexusod mellett évente nőket erőszakolnak meg katonák, gyerekek születnek AIDS-es, aki soha nem élhetik meg a felnőttkort, ahol nők csiklóját vágják puszta szokásból, ahol állatokat kínoznak azért, hogy eltakard a jellegtelen arcod egy maszk mögé...
akkor rá fogsz jönni, hogy micsoda kiskirály vagy és a problémád elröpülnek a világ gondjaihoz képes.
Legalábbis nekem baromira segített helyretenni a dolgaimat.
23/L
Ugyan ebben a helyzetben vagyok!Oda van értem rengeteg fiú,sőt még az évfolyam is! Persze nagyon jól esik,de pont az a fiú nem nézett fel rám aki nekem tetszik,de úgy soha nem lehet barátod ha magadat nem fogadod el,mert akkor nekei se menne.Gondolj bele,egy pasi is hamarabb figyel fel egy csinos,magabiztos lányra,mint aki a fejét lefele lógatva megy...
Vegyél jó ruhákat,sminkelj adj magadra!Hidd el sokat számít:)
Tudom hogy nehéz de próbáld elfogadni magad!:)
3-nak igaza van, én is el vagyok gyakran foglalva a ,,piti" bajaimmal, de nem rég egyik töri óránkra bejött egy bácsi előadást tartani aki a II. világháború idején született és mesélt a gyerekkoráról ami azon csúfos időre esett és rájöttem, hogy mi csak mártírkodunk itt piciny problémáinkkal.
Javaslom ne nézegesd annyit a tükröt, hanem kapd fel magad és húzz el szórakozni :)
Bulizz, ismerkedj, szexelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!