Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Önbizalom visszaszerzés - hogyan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önbizalom visszaszerzés - hogyan?

Figyelt kérdés

Találkoztam egy fiúval, aki nagyon tetszett, randiztunk is, de az első alkalom után elkezdett az orrom előtt flörtölni egy másik (nálam sokkal szebb) lánnyal. Tök ugyanazzal a szöveggel, amivel nálam is kezdeményezett.

Most idiótának érzem magam, és semmi önbizalmam sincs. (eddig sem volt valami sok). Tudom, hogy nem vagyok különösebben csinos, de nem vagyok olyan bűn ronda sem, hogy menekülni kelljen előlem a férfiaknak. Nekem csak annyi a kérdésem, hogy mit csináljak? Hogyan/Hol ismerkedjek, hogy nyerjem vissza kicsit az önbizalmamat?

2013. jan. 6. 00:12
 1/6 anonim válasza:
87%

hát először is vágd jól pofán a palit..amiért ilyen bukó volt.aztán foglalkozz magaddal...menj vásárolni az általában engem mindig felvidít.És egy ilyen bukó pasi miatt ne érezd magad szarul..nem veled van a baj hanem vele.

ismerkedj másokkal akárhol (szórakozóhelyek,internet),vagy esetleg várd ki hogy magától történjen minden.Egyszer úgyis az utadba kerül egy normális srác akinek úgy vagy tökéletes ahogy vagy.

2013. jan. 6. 00:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy hülye bunkó.

23/F

2013. jan. 6. 03:10
 3/6 anonim ***** válasza:
73%
Nem derül ki, hogy mennyi idős vagy, de ne adj egy ilyen gyerekre.
2013. jan. 6. 03:15
 4/6 A kérdező kommentje:

20 vagyok.

Csak tudjátok nehéz nem törődni vele, mikor én tényleg kedveltem őt. Már nagyon jól jönne egy kis megerősítés, hogy nem vagyok reménytelen eset...

2013. jan. 6. 10:10
 5/6 anonim ***** válasza:
54%
Velem is ugyanezt megcsinálták,csak én fiú vagyok és egy lány első randi (egy szórakozóhelyen) végén lesmárolt egy másik srácot.. Nagyon rosszul esett nekem is,de ne vedd magadra,nem szabad,hogy ennyi elvegye az önbizalmadat. pár napig én is rosszul éreztem magamat,de el fog múlni ez az érzés és ennyi nem veheti el.. Keress egy normális,rendes srácot aki illik is hozzád és egyből jó is lesz újra minden.
2013. jan. 8. 22:10
 6/6 éénvagyok válasza:

Szia, látom a kérdést már a régmúltban tetted fel, de ha esetleg még aktuális, vagy csak bárkinek segíthetek ezzel, írok néhány dolgot. :-)

A pasi, akit leírtál tényleg bunkó, ha veled randizik megtisztelhetett volna azzal, hogy Rád figyel és koncentrál.

Tudom könnyű mondani, hogy ne vedd magadra, de ha belegondolsz, hogy valóban veszteség-e ez a pasi, gondolj arra, hogy szeretnéd ezt a további életedben? Például hogy a fiúd nem becsül meg eléggé, nem azt mutatja feléd, hogy különleges vagy neki, nincs rád tekintettel?

Szerintem sokkal jobb, ha még viszonylag az elején kiderült, később sokkal rosszabb, persze tudom, ez is csalódás és rosszul eshet.

Nem biztos, hogy az a lány annyival szebb volt, mint Te, mert ahogy írtál, úgy látszik, nagyon nincs önbizalmad, lehet emiatt érezted hogy ő mennyivel "jobb", na meg a helyzet miatt, hogy végül őt "választotta", mert hogy vele flörtölt.

Szerintem - én legalább is ezt tapasztaltam - hogy az igazi önbizalmat nem másoktól/külső dolgokból nyerheted vissza, hanem szépen lassan, magadnak köszönhetően.

Egy ideig biztos segítene az, ha hallanád pár fiútól, hogy de szép vagy és a többi, de valójában ez nem erősítene meg Téged, de ha hirtelen történne egy negatív élményed, megint visszazuhannál vagy talán még sokkal mélyebbre az önbizalom terén.

Ez nagyon nehéz, ez sziklaszilárd egyéniség kell.

Hidd el, időnként én is küzdök vele.

Próbáld meg magadból kihozni a legtöbbet nőként, hosszú nőies haj, (ha jól áll Neked) , csinos ruhák, amik stílusban is illenek Hozzád, (lehet olcsó is, nagyon sok jó ruha van olcsón), egy minimális smink, ami kiemel.

Akármennyire nem hú de extrán csinosnak írod le magad, én biztos vagyok benne, hogy ha nőként mindent megteszel magadért, elégedett leszel szépen lassan a külsőddel, és majd egy bombázónak fogod leírni Magad! :-)

2014. ápr. 11. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!