Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szerezzem vissza? 15/F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem vissza? 15/F

Figyelt kérdés
10 hónapja jártam egy lánnyal, de nem törődtem vele eléggé, és ezért szakított velem. Most lehet hülyézni, de ezzel nem jutok előrébb. Csak később jöttem rá mekkorát hibáztam, de mivel nem vagyok önbizalomtól szétrobbanó fajta, nem mertem odamenni hozzá. Nagyon hiányzik, és ezt elmondtam egy lány barátomnak, akivel eléggé jóban vagyok. Ő szerdán megkérdezte Tőle, hogy érez-e irántam valamit. A válasz: ,,Nem, csak barátként". Szerintem még úgy se. Nem tudom elfelejteni, mert kívül-belül gyönyörű. Nincs rajta 6 tonna vakolat, nem haggya, hogy tapizzák, és nem az olyan zenéket szereti amiktől feláll a szőr az ember hátán. Nagyon szeretném vele újrakezdeni, de nem tudom hogyan kezdjem. Légyszi segítsetek nekem!

2012. okt. 22. 10:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem akarlak kiábrándítani, de ez a tanuló lecke.

Előre kell gondolkozni.

Megint te is jössz az önbizalom hiányával. Ki fogja helyetted rendbe hozni a dolgaidat?

Nem kell szétrobbannod, de tenni azt kell, ha akarsz valamit. Ha nem teszel semmit, akkor vesztettél, és írhatsz bármit, az önbizalom hiányáról, az senkit nem érdekel.

Egyedül én vagyok olyan hü lye, hogy megint ugrottam egy ilyen kérdésre.

2012. okt. 22. 10:47
 2/5 anonim ***** válasza:
18%
a leckét írjad, ne csajozzál. azt a HÁZASSÁG keretein belül kell. addig nem.
2012. okt. 22. 10:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Üljetek le kettesben beszélni, és mondd el mindazt, amit ide leírtál. Hidd el, értékelni fogja az őszinteséged és a bátorságod (főleg ha - ahogy írtad - nem egy tucat r*bi).

2-es: Ha nem csajozhat, akkor szerinted hogy jut majd el egyáltalán a házasságig? :D

2012. okt. 22. 11:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! #2-es: Nem ismersz, de eddig végig kitűnő tanuló voltam(remélem ezután is), úgy érzem ennyi elég ahhoz, hogy mással is foglalkozhassak.
2012. okt. 22. 11:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Hú, én pont ilyen helyzetben vagyok most egy sráccal.. Ugyanez van velünk is.. Ha gondolod, írhatsz privit, és akkor elmesélhetem részletesebben azt, hogy nálunk mi volt/van. Mert lehet, hogy azzal tudnék neked is segíteni! :)

14/L

2013. aug. 24. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!