Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy szerezzem vissza az exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezzem vissza az exem?

Figyelt kérdés
2012. okt. 15. 20:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne légy hülye! Ne akard!
2012. okt. 15. 20:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha még szereted, akkor nyitva az út.

Csak az helyzet kell alkalmas legyen.

Hívd félre valahová, úgy, hogy csak kettesben legyetek. Kérd, hogy becsületességből tegye meg legalább. Vesd magad a lábai elé, csókolgasd őket, és valld be neki, hogy még mindig szereted, hogy még mindig együtt lennél vele.

Hidd el, ez nem vicc.

Már nincs vesztenivalód, hisz az exed. Ha rendes lány, nem valami hülye p.csa, akkor meg fog érteni, és ha nem is sikerül visszahódítanod, nem mondja el ezt senkinek. Csak legyen szívszaggató ez a tetted.

Don Juan

2012. okt. 15. 20:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem, nem érdemes, nem marad más csak sírás és nyögés a végén...
2012. okt. 15. 20:19
 4/6 A kérdező kommentje:
amugy lany vagyok.. de.. nagyon szeretem.. es nemtudom mit csinaljak mert allitolag o mar mast szeret ..
2012. okt. 15. 20:27
 5/6 Solarian ***** válasza:

Lónak a f.szát. Elmondom neked, simán lehet, hogy azért monta, h már másért van oda:

1. mert azt mondani bárkinek, hogy igen szeretem őt, még mindíg haláli nehéz.

2. azt hiszi esélytelen nálad, és szekér utánm futni ami nem vesz fel...

Fifty-fifty. Próbacseresznye. Ha nem próbálsz meg vele beszélni, akkor csak átkozni fogod maga, hogy mi lett volna. Meg mit veszíthetsz?

2012. okt. 15. 21:05
 6/6 A kérdező kommentje:
szoktam vele beszelni, midnig en irok ra.. es nekem is mondja hogy engem mar nem szeret...
2012. okt. 15. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!