Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szerezzem vissza? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem vissza? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A barátommal több mint 1 éve jártunk, nagyon szerettük egymást és jól elvoltunk. Persze voltak veszekedések de az mind ilyen facebook-os. Egyszer megcsalt és én megbocsájtottam neki mert én is megtettem! Aztán veszekedtünk... mire békültünk volna ki újra veszekedés volt de ez is ilyen kis apróságon(facebook) És kidobott. Azt mondta h már nem szeret úgy mint rég, nem tudja megmagyarázni h miért nem és azt sem h miért nem működik tovább ez a kapcsolat..Azt mondta hogy nem bennem van a hiba hanem egyszerűen ez nem megy neki. Mit tegyek hogy valahyog újra felkeltsem az érdeklődését???? Hozzá teszem ez nem egy átlagos kapcsolat volt.!

19/L

2012. okt. 17. 17:15
 1/2 anonim ***** válasza:
ha vissza is akarod kapni, ne a facebookon tedd.
2012. okt. 17. 17:20
 2/2 Pocak10 ***** válasza:

Szia^^

Egyszerűen éreztesd vele hogy te még mindíg nagyon szereted!

Ne akaggy rá tulságosan de Bókolj neki és próbáld meghódítani találkozgassatok ölelgesd és hangsúlyozd neki mindíg hogy menynire szereted és hogy sajnálod ami történt !

2012. okt. 17. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!