Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem nagyon volt még barátnőm....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem nagyon volt még barátnőm. Tudnátok pár tanácsot írni?

Figyelt kérdés
1 hónapig beszélgettem neten egy lánnyal akit nagyon megkedveltem. Jól kijövünk egymással és a közös hang is megvan.:) Csak egy gond van.. Nem tudom hogy kezdeményezzek.:/ Ez lesz az 5. találkozásunk és még nagyon semmi nem történt. Félek hogy ha megcsókolom vagy akármi visszautasít..(Igazából nem is hiszem h visszautasítana mert akkor nem találkozna velem. Csak vmilyen módon mégis csak félek.) Egyik legjobb barátom is azt mondta h csináljak már vmit mert megfogja unni és el is vesztettem. Igazából nem is tudom h kezdjek bele.:/ Talán az is gond h nincs annyi önbizalmam. Nagyon szép lány és mindig megkérdezem magamtól h miért pont én?! Amikor sztem nálam sokkal jobbat is tudna találni.. Jól jönne pár tanács.:)

2012. dec. 30. 03:38
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Mutasd ki hogy kell neked, közeledj felé, először csak megfoghatod a kezét, öleld magadhoz... fogd a tenyeredbe az arcát, és nyomj egy puszit a szája mellé. Úgy is látod a reakciót. Ha pozitív, mehet a csók, ha nem akkor is! :DD Ha ennyi időt töltött veled, fel kell, hogy legyen készülve némi közeledésre... ha nem tetszik neki ő baja, de legalább a te idődet nem húzza. Legyél ügyes, bűvöld el. Te vagy aki kell neki, különben nem lógna veled.
2012. dec. 30. 03:48
 2/23 anonim ***** válasza:

Miért pont te? Bocsi, de ... ez a lúzer-kérdés. Mert tudod, az emberek között nincs egy egyetemes megfelelőségi skála, ahol mindenki egy pontszám, és annyi. Nincs olyan, hogy nálad jobb meg rosszabb. Vagy te, meg vannak mások. Aki az egyik emebrnek megfelel, az a másiknak nem.

Amúgy igen, egy kcisit már illene lépned valamit. Nem tudom, nálatok hogy megy ez, de ha szoktatok beszélgetni, azért cska kitűnik, hogy mit érez irántad.

2012. dec. 30. 03:51
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

fokozatosan haladj.

1.séta közben fogd meg a kezét.

először csak pár pillanatra és engedd el.

aztán ismételd hosszabban.

2.ha nevettetek valamin,akkor adj neki egy spontán puszit,aztán mint ha mi sem történt volna,folytatod azt amiről beszéltél.

3.öleld meg spontán.

4.ha nyugtázta ezeket és nem húzodozott,akkor simán megcsókolhatod.

ez a nem vagy elég jó hozzá,meg nagyon kivert kutya hozzáállás,felejtős.

2012. dec. 30. 03:51
 4/23 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat!:)) 18/F
2012. dec. 30. 03:54
 5/23 anonim ***** válasza:
Egyébként eddig mi volt? Kézfogás? Ölelés?Puszi?
2012. dec. 30. 03:57
 6/23 A kérdező kommentje:
Eddig csak puszi.. :/ Igen tudom elég fura csak eléggé félénk vagyok.
2012. dec. 30. 03:59
 7/23 anonim ***** válasza:

Ne problémázz! Amúgy se mindenki szereti, ha egyből ledöntik.

Semmi gond, ha eddig csak az volt. Következő lépésként próbáld meg megfogni a kezét. Lehetőleg egy olyan pillanatban, amikor kellőképpen egymásra vagytok hangolódva! :)

2012. dec. 30. 04:04
 8/23 A kérdező kommentje:
Köszi! Megfogadom a tanácsod! :)
2012. dec. 30. 04:09
 9/23 anonim ***** válasza:
Szívesen. :)
2012. dec. 30. 04:10
 10/23 anonim ***** válasza:

Fogd meg a kezét, fordulj felé és mondd meg neki, hogy nagyon szereted, de közbe nézzél mélyen a szemébe. Ez elég egyértelmű jelzés, hogy többet akarsz barátságnál. Ilyenkor két dolog lehetséges:

1) Azt válaszolja, hogy ő is szeret és mélyen a szemedbe néz

2) Azt válaszolja, hogy ő is szeret, de tekintetét elfordítja rólad és zaklatott lesz. Ez azt jelenti, hogy valójában nem szeret csak mondja.

Adhatsz neki puszit is, de talán még csók ne legyen, mert az eddigi viselkedésed után eléggé meglepheti és rossz vége is lehet. Valamit lépjél, mert megismerkedik mással, ő egyből a lényegre tér és el is vette tőled életed nagy szerelmét.

Ezeket pedig...

"Csak vmilyen módon mégis csak félek."

"Talán az is gond h nincs annyi önbizalmam."

"mindig megkérdezem magamtól h miért pont én?! Amikor sztem nálam sokkal jobbat is tudna találni."

...nagyon gyorsan felejtsd el, mert sehova nem jutsz így!

2012. dec. 30. 04:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!