Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem nagyon volt még barátnőm....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem nagyon volt még barátnőm. Tudnátok pár tanácsot írni?

Figyelt kérdés
1 hónapig beszélgettem neten egy lánnyal akit nagyon megkedveltem. Jól kijövünk egymással és a közös hang is megvan.:) Csak egy gond van.. Nem tudom hogy kezdeményezzek.:/ Ez lesz az 5. találkozásunk és még nagyon semmi nem történt. Félek hogy ha megcsókolom vagy akármi visszautasít..(Igazából nem is hiszem h visszautasítana mert akkor nem találkozna velem. Csak vmilyen módon mégis csak félek.) Egyik legjobb barátom is azt mondta h csináljak már vmit mert megfogja unni és el is vesztettem. Igazából nem is tudom h kezdjek bele.:/ Talán az is gond h nincs annyi önbizalmam. Nagyon szép lány és mindig megkérdezem magamtól h miért pont én?! Amikor sztem nálam sokkal jobbat is tudna találni.. Jól jönne pár tanács.:)

2012. dec. 30. 03:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Esetleg közvetett módon is tudathatod vele, hogy szereted mégpedig úgy, hogy beszélsz az egyik barátnőjével és elmondod neki, hogy mennyire szereted a barátnőjét, azaz azt a lányt akivel eljárogatsz jelenleg. A barátnőjének első dolga lesz elárulni mit mondtál és másnap kiderül a reakció.:)
2012. dec. 30. 04:43
 12/23 anonim ***** válasza:
60%

ÁLLJON MEG A MENET EMBEREK!!!!!!!!!!! HALLÓ HALLÓ HALLÓ, SOSEM MONDOD TE, ISMÉTLEM TE ELSŐKÉNT EGY LÁNYNAK, HOGY SZERETED! ELRIASZTHATOD! IGEN! ELRIASZTHATOD!

Nincs tisztában az érzéseivel, bla bla bla, a szokásos lányos hülyeségek. Nem szabad, érzelgősebbek, úgy is ki fogják mutatni mit éreznek.

Sosem mondod elsőként, hogy szeretlek.

2012. dec. 30. 07:03
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ezért biztos le fognak pontozni, de ha egy pasi a 3. randin sem csókol meg, elkezdem randizni mással is, mert nem ad egyértelmű jelzést, és a barátzónába kerül.

21/L

2012. dec. 30. 08:46
 14/23 A kérdező kommentje:
Köszii a válaszokat! ^^
2012. dec. 30. 12:45
 15/23 anonim ***** válasza:
12-ES ELRIASZTHATOD A FENÉT! MONDD MIRŐL BESZÉLSZ TE?
2012. dec. 30. 16:41
 16/23 anonim ***** válasza:
12-es, nem azért, de nekem nem lenne baj, sőt örülnék neki ha ő mondaná először azt hogy szeret
2013. jan. 1. 23:07
 17/23 Patrik14109 válasza:
Egyszerű csak keres ha megvan beszélgess vele éreztesd vele h ő fontos nkd és amikor már jol megy tehát taliztok meg beszéltek akkor valahogy vezesd rá és ha akarja akarja ha nem nem ha nem ak keresd tovább:)
2013. jan. 1. 23:36
 18/23 anonim ***** válasza:

10-es: jól vagy? :D 4x találkoztak, még meg se merte csókolni és mondja azt neki hogy szereti?

kérdező - gyorsan szedd össze magad, mert ennek nem sok értelme van. Simán barátnak fog tartani a lány...

Én is ismerkedtem neten, és az első randin azért illik megpróbálni már a csókot. Ha nem hagyja, és lesz második randi ahol szintén nem akar csókot a lány akkor hagyni kell. Tapasztalatból mondom, hogy ha már oda jutottatok hogy volt második (harmadik, negyedik) randi is akkor nem azért van veled mert nincs más pasi a városban hanem mert tetszel neki. Szedd össze magad és csókold meg. Nem egy atomfizika. Ha viszonozza jó, ha nem akkor legalább megtudtad hgoy ő nem úgy tekint rád ahogy te őrá. Viszont ezt a "szeretlek" dolgot komolyan ne vedd amit irt fentebb az a nagyokos, mert hülyén venné ki magát szerintem

2013. jan. 1. 23:41
 19/23 A kérdező kommentje:
Rendben! Köszönöm!:) ezt a szeretlek szöveget még egy kicsit én is korainak tartottam.:|
2013. jan. 3. 09:13
 20/23 anonim válasza:

na..pont jókor olvasom ezt a kérdést.. :) én is pont ugyanilyen vagyok/voltam,hasonló helyzetben,mi 4szer találkoztunk mielőtt mertem lépni,szilveszterkor kicsit ittunk is,és összeszedtem a bátorságom,szép lassan közeledtem felé,először csak megfogtam a vállát,aztán a kezét,és mikor már eléggé közel éreztem magamhoz,megcsókoltam. :)

próbálkozz,elég ha az elején csak hozzáérsz,AKÁRHOL,csak érj hozzá,értékelni fogja ;) szerintem ha látja,hogy próbálsz közeledni,lehet ő is jobban közeledik,aztán utána már jön minden magától :) sok sikert! :)

2013. jan. 9. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!