Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy aki normálisnak mutatkozik a randikon, visszautasítás esetén meg átmegy bunkóba, és nem hagyja abba a sértegetést. Miért nem képesek ilyenkor a fiúk egy idő után lenyugodni?
Sajnos beleélte magát. Előfordul és tudni kell kezelni.
Ha már az elején közlöd, hogy ne élje magát bele, akkor felesleges esélyt adni, mert akkor később sem nagyon lesz esélye és ez csak hitegetés...
Ezek olyan felesleges dolgok... 1-2 randi az még oké...
De 3-4 az már túlzás... Ezzel már neki is hamis illúziót építesz. Te sem örülnél, ha szórakoznának veled és az érzéseiddel gondolom...
Szánalmas, ne törődj vele.
Én is jártam így, utána elküldtem a f*szba, mikor nekiállt bunkóskodni és érdekes módon befejezte. Talán neked is ezt kéne.
A 71%-os válaszolótól ne várj normális kommentet/választ, nem tudom milyen világban él, biztos megbántották a kicsi kis lelkét de olyan kijelentést tenni, hogy a pasi csak akkor bunkó ha a csaj is bunkó mód viselkedik vele. (elmebaj komolyan, 100 példát tudnék az ellenkezőjére) de mindegy, a te estedben ő valószínűleg nem képes legyugodni mert belélte magát meg nagy az egója, nem bírja feldolgozni hogy neked nem kellett vagy hogy ennyi energiát/pénzt/időt fecsérelt el. Nem tudsz mit tenni vele ignoráld azzal mész a legtöbbre.
A 15-ös válaszolónak meg igaza van, nem lehet tudni ki melyik elutasítást veszi magára, aztán hiába a jó szándék gyakran sértődés a vége.
"meg nagy az egója"
Pont fordítva van.
Nagynehezen összeszedi magát és megint ezzel kell találkoznia... Hogy valami béna dumával elküldik... "nincs kisugárzás" vagy valami még röhejesebb. És aztán gondolkodhat, hogy mégis MIÉRT? Ha nem a kinézet a lényeg akkor hogy lehet fél óra után elküldeni...? Ennyire ronda lenne?
De persze ez sem megoldás, de legalább eu egy érthető reakció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!