Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnék barátnőt szerezn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék barátnőt szerezni, lehetőleg a suliban?

Figyelt kérdés

Eddig összesen 1 barátnőm volt, 2 évig voltunk együtt. Ebből kifolyólag semmi tapasztalatom. Többnyire a megnyitással van a gondom, az ismerkedés többi része már szerintem menne...

Tehát tegyük fel, hogy van egy konkrét lány aki megtetszik, de más osztályba járunk, meg teljesen más a társaságunk, így csak látásból ismerjük egymást, de amúgy még soha nem beszéltünk, meg semmi.

Hogyan vágjak bele az egészbe? Csak úgy szólítsam meg egyik nap a folyosón? Vagy esetleg facebook-on írjak rá? De mivel? Hogyan?

Gondolom most majd írják sokan hogy "menj oda hozzá és közöld vele hogy meg akarod ismerni", de én ezzel nem tudok mit kezdeni. Most komolyan egy "szia, szeretnélek megismerni" szituációt kéne véghezvinnem?

Főképp olyanok válaszát várom, akik már szereztek hasonló módon barátnőt. A kinézetemmel egyébként nincs gond 2 év calisthenic után, és csúnya sem vagyok.

17F

2013. jan. 19. 22:31
 1/5 A kérdező kommentje:
Diszkóban nem szeretnék "csajozni", májbeteg vagyok, nem ihatok alkoholt, anélkül meg képtelen vagyok az ottani zenét elviselni.
2013. jan. 19. 22:33
 2/5 anonim ***** válasza:
szemezz vele ,mosolyogj rá,köszönj aztán menny oda hozzá (ha nincs rá egybol bátorságod vagy taktikásabb vagy akk facebookon elöbb) és mond/ird hogy szimpatikus számodra és szeretnéd megismerni...aztán ha tetszel neki akk megbeszélitek hol mikor és sinen vagy:) hajrá
2013. jan. 19. 22:34
 3/5 anonim ***** válasza:
ha ismered ,írj neki a facebookon
2013. jan. 19. 22:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Jöjj össze velem! ;) Én örülnék, ha a suliban megszólítanál. Vagy inkább akkor, amikor megyek haza, mert akkor nem olyan gáz a szituáció, persze csak ha nem rohanok épp a buszhoz. :D

Egyébként mi az a calisthenic?

16/L

2013. jan. 19. 22:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hát akkor megpróbálkozok a dologgal. Csak összejön valami:) A 3. válaszoló aranyos :D A calisthenic egy edzésmódszer, a google egész korrekt videót ad ki róla.
2013. jan. 19. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!