Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rasszistaként esetleg Roma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rasszistaként esetleg Roma barátnőt hmm?

Figyelt kérdés

Mindig is utáltam a cigányokat, vagyis sokukkal nincs bajom. De így alakult ez mára ki bennem, hogy ránézek és megvetem. Nincs olyan hónap, amikor ne találkoznék az utcán egy olyan cigánnyal, aki épp valahol a másiknak nem arról beszél, hogy kit szurkált meg, vagy épp ki nyúlt le. Legutóbb is szállok fel a villamosra, az meg előtte mondja, na kezdjünk zsebelni. Valószínűleg nem komolyan gondolta, ha már ilyen hangosan mondta, de nagyon rossz arcú cigány volt... Ezek után meg csodálkoznak ha a magyarok többsége rasszista?

Múltkor viszont találkoztam egy roma lánnyal, aki megtetszett, és tudom hogy ő is szimpatizál velem :s Szóval fogalmam sincs mi legyen, lehet amúgy félig roma félig magyar, mert nem annyira barna a bőre, majd ezt kiderítem. Az akkor még a jobbik eset lenne.

Nem tudom, hogy valaha is megakarom-e ismerni a családját, persze ha ne adj isten összejönnék vele, egyszer muszáj lenne...

A lány végül is bájos, de nem tudom van-e értelme bármibe is belekezdeni, ráadásul elég messze lakik...

2013. jan. 17. 10:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
mennyi idős a csaj?
2013. jan. 17. 10:27
 2/19 anonim ***** válasza:
Ha a lány rendes, akkor a családja is. Ők nevelték fel. Én is ismerek nagyon rendes cigány embereket, ne vedd egy kalap alá a gazember fajtával.
2013. jan. 17. 10:28
 3/19 A kérdező kommentje:
A lány 24 én 23
2013. jan. 17. 10:28
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem rasszizmus, ami Magyarországon van. Olyanok amilyenek, és ezért utálják őket. Nekem volt cigány haverom, most is van, de a többitől én is irtózom, mert a legtöbb tényleg elég undorító. Te is írtad hogy sokukkal nincs bajod. Rasszistaként nem is tekintenéd embernek kb. Ha a lány jófej, és bájos, akkor valószínűleg a családja sem olyan általános cigány, valószínűleg normálisak. Ha nagyon tetszik szerintem egy próbát megér. Párszor beszélsz vele, úgy is kiderül milyen.
2013. jan. 17. 10:30
 5/19 anonim ***** válasza:
Nincs elég bajod?
2013. jan. 17. 10:32
 6/19 anonim ***** válasza:
Ha igazi rasszista vagy, akkor beszédited a lányt, de meg nem ba-od, mert az lehet, hogy neki is jo lenne!
2013. jan. 17. 10:34
 7/19 anonim ***** válasza:
0%
nm akkor kell megitelni a emmbert h jaj istenem cigany es azt mar bocsmolni kel ok is embertek de na vannak jobbak meg roszabakbelolul ismert meg es lesz ami lesz
2013. jan. 17. 10:35
 8/19 anonim ***** válasza:
az rendben, hogy összejössz vele, de mi lesz, ha ott akarod hagyni, és ez nem tetszik majd a rokonságnak?
2013. jan. 17. 10:41
 9/19 anonim ***** válasza:
Te tudod, én hanyagolnám a témát.
2013. jan. 17. 10:41
 10/19 anonim ***** válasza:

[link]

Love, love, love

Love sees no colour

Love, love, love

Love sees no colour ::)

2013. jan. 17. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!