Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rasszistaként esetleg Roma barátnőt hmm?
Mindig is utáltam a cigányokat, vagyis sokukkal nincs bajom. De így alakult ez mára ki bennem, hogy ránézek és megvetem. Nincs olyan hónap, amikor ne találkoznék az utcán egy olyan cigánnyal, aki épp valahol a másiknak nem arról beszél, hogy kit szurkált meg, vagy épp ki nyúlt le. Legutóbb is szállok fel a villamosra, az meg előtte mondja, na kezdjünk zsebelni. Valószínűleg nem komolyan gondolta, ha már ilyen hangosan mondta, de nagyon rossz arcú cigány volt... Ezek után meg csodálkoznak ha a magyarok többsége rasszista?
Múltkor viszont találkoztam egy roma lánnyal, aki megtetszett, és tudom hogy ő is szimpatizál velem :s Szóval fogalmam sincs mi legyen, lehet amúgy félig roma félig magyar, mert nem annyira barna a bőre, majd ezt kiderítem. Az akkor még a jobbik eset lenne.
Nem tudom, hogy valaha is megakarom-e ismerni a családját, persze ha ne adj isten összejönnék vele, egyszer muszáj lenne...
A lány végül is bájos, de nem tudom van-e értelme bármibe is belekezdeni, ráadásul elég messze lakik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!