Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van más is, aki teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van más is, aki teljesen össze van zavarodva, mert a lányok egy része lerondázza, a másik meg helyesnek tartja és már a sok csalódás miatt egyben távolságtartó és kicsit lányokat utálóvá vált, vagy csak én vagyok ilyen vesztes típus?

Figyelt kérdés
2013. jan. 17. 19:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

most mit fikázzátok? Itt arról van szó, hogy a kérdezőnek az esélye arra, hogy becsajozzon gyakorlatilag 0.

Az lányoknál meg az a helyzet, hogy még az ocsmányabbak is válogathatnak normális külsejü, de béna pasikból. Persze nekik a normális külsejü és határozott pasik kellenének, mert tulajdonképpen az összes nő csak ezeket tekinti férfinek (vállalható külső + egzisztencia), a többi csak jelentéktelen himnemü...kb mint a hangyák társadalmában a dolgozó.

2013. jan. 17. 20:23
 12/15 anonim ***** válasza:
Miért lenne a becsajozásra 0 az esélye?
2013. jan. 17. 20:31
 13/15 anonim ***** válasza:

mert valoszinüleg nem mer nyitni a nök felé rendesen, azt várja hogy majd megtörténik az egyesülés mint a mesében. Visszariad attól, hogy nyomja elöre a folyamatot, hogy a csajjal összejöjjön, azt hiszi, hogy ez nem etikus. Nem tudja, hogy a nők érzelmi alapon cselekszenek, és nem logikusan kell öket gyözködni, mert azzal semmit sem ér el. Ha ezt tudná, akkor értené, hogy miért mondja a nök egy része azt hogy helyes, a másik fele meg hogy ronda.

emelett fogadni merek, hogy nincsenek sziklaszilárd elképzelései az életéröl, és a külseje is átlag alatti.

2013. jan. 17. 21:14
 14/15 anonim ***** válasza:
Képzeld, én lányként ugyanígy vagyok. Van akinek bejövök, és van akinek nem. Nem értem mi ebben a furcsa.
2013. jan. 17. 22:04
 15/15 anonim ***** válasza:
a lányok heylzete tök más, mert pl ha egy lány nem kell olyan fiuknak, akik férfiszámba vehetöek, akkor rögtön sirnak, hogy nem kellenek "senkinek"...pedig valljuk be, egy átlag lány gyakorlatilag bárkinek jó lenne. Szóval mikor sirnak, hogy nem kellenek senkinek, valojában kellenek, csak azok a fiuk csunyák/bénák/stb. A lányok meg az igazi férfiakról álmodoznak, akik a férfi társadalom felső 30%át jelenti.
2013. jan. 17. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!