Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más is, aki teljesen össze van zavarodva, mert a lányok egy része lerondázza, a másik meg helyesnek tartja és már a sok csalódás miatt egyben távolságtartó és kicsit lányokat utálóvá vált, vagy csak én vagyok ilyen vesztes típus?
Én nem foglalkozok azokkal akik rondának tartanak.
és tudod miért?Mert nem érdekel.Igényes vagyok.
Innentől kezdve.Csak azokkal a lányokkal foglalkozok akiknek tetszek és ők is tetszenek nekem.
Azok akik primitív módon leírják az embert egy szót se érdemelnek
Hát amig nem nézel ki jobban, vagy nem leszel határozottabb, addig ez igy marad gyerek. Sajnos, ahhoz hogy jobban nézz ki, ahhoz vagy határozottság kell (határozottan kitartani pl a célod mellett, hogy kigyurd magad) ja meg pénz is kéne, hogy ne szakadék ruhákba járj. Mert amugy lehetsz határozott igy a lányokkal, csak éppen, ha nem nézel ki elég jol, akkor elég gáz lányoknál fogsz csak célt érni. Tehát összeségében azt tudom mondani, hogy kéne valamit kezdeni a xaros kis életeddel, és nem csak egy-egy részletével, hanem mindennel egyszerre. Nyilván nem azt mondodm, hogy most legyél testépitő meg csinálj munkakarriert egyszerre, mert az lehetetlen...alakitsd ki az egyensulyt ezen dolgok között, és meglehetösen egyszerü lesz a csajozás.
Ne egy csajért akarj megfeszülni, hanem magadért inkább, és akkor sok csaj lehet a tied.
Ha téged összezavar az, hogy nem mindenki egyformán ítéli meg a külsődet, akkor erősen taigetosz-pozitív egyén vagy! :(
Ízlések és pofonok - ez az élet rendje, erre te idenyüszögsz egy ilyen kérdést... Hát gratulálok!
Amúgy sajnos nem vagy egyedül. Szerintem nem a lányokat utálod, hanem saját magadat, csak a női nemre vetíted ki, ami megint egy ritka szánalmas dolog.
(Moderáltass ki nyugodtan, jelezd csak, hogy provokatív vagyok! ;) )
Nem csak neked vannak ilyen problémáid:
15 éves lány vagyok, és soha egy fiú sem érdeklődött utánam.. Akárkit megkérdezek, mindenki azt mondja, hogy szép vagyok és én sem látom magam olyan csúnyának, de a fiúknak mind a plázacicák kellenek, meg az olyan r*bancok, akik egyből ágyba bújnak velük.. TISZTELET A KIVÉTELNEK!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!