Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak én gondolom úgy, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolom úgy, hogy a mai lányok sokkal kegyetlenebbek és agresszívebbek lettek? Mi lehet ennek az oka, hol van a gyengédség, kedvesség, együttérzés, jóindulat?

Figyelt kérdés
Vannak perszer ritka gyöngyszemek, de egyre több lányt látok, aki sokkal agresszívebb, mint a mai fiúk és tele van ártó szándékkal, szinte élvezi, ha bánthat valakit, akár fiút, akár lányt szavakkal agy akár fizikailag is, bár inkább szvakkal, az a gyakoribb. A pszichés támadások miért szaporodtak így meg a mai lányoknál, mi lehet ennek az oka?
2013. jan. 17. 18:46
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Hát b*sszátok meg ti marha uncsik vagytok!Annyira gyökér primitívek vagytok hogy nem lehet veletek normálisan vitatkozni.Ha továbbra is ezt az agymosott patkány színvonalat hozzátok akkor fogja a f*szom koptatni rátok a billentyűzetemet.Tényleg ennyire vagytok csak képesek?Ezért volt értelme beszólni :D
2013. jan. 19. 21:46
 22/28 anonim ***** válasza:

Minek vitatkozzunk egy súlyos mentális beteggel?

Egy skizofrénnek sem kezdek el észérveket sorolni, ha elkezdi mondani a téveszméit...

2013. jan. 19. 22:33
 23/28 anonim ***** válasza:
2013. jan. 19. 22:34
 24/28 anonim ***** válasza:
57%

Na jól van feladom.Itt a probléma,hogy képtelen vagy észérveket mondani,semmi mást nem tudsz csak fröcsögni,mert vitatkozásban alul maradsz mindenki ellen mivel kivételesen hülye felfogásod van az életről

Tudom hogy túlzás volt amit írtam,de nem fogom ezt oda biggyeszteni minden kommentem végére,sőt azt sem hogy vannak kivételek.Ismerek olyan csajokat akik normálisak mindenkivel de azért általánosságban meglehet figyelni hogy egy helyes pasival máshogy viselkednek a nők mint egy átlagossal.Én ezt vettem észre,ha ezért súlyos mentális betegnek állítasz be,leszarom,nem fogom hazugságokkal meg marhaságokkal teleköpködni az oldalt

Te csak nyugodtan b*zd el az életedet ezen az oldalon,leszarom de én nem fogom pazarolni az időmet ilyen értelmi fogyatékosokra mint amilyen te vagy akik képtelenek észérveket írni.Azt vettem észre hogy a mai emberek többsége nagyon utál gondolkozni...hát ez szomorú,a te esetedben pedig ez tökéletesen megfigyelhető.Bár hálát kell adnom Istennek hogy azért nem ennyire szar a helyzet,tehát ennyire kretén csajok csak ritkán fordulnak elő mint amilyen te vagy,csak sajnos sok hozzád hasonló buta liba van a Földön,tehát viszonylag nehéz normális csajt találni,bár igaz erre az igény is kevés

Én ezennel be is fejeztem itt,ilyen unalmas szarokra nem pazarlom az időmet akik nem tudnak többet 2 mondatnál amikben ráadásul nincs semmilyen érv csak fröcsögés.Gratulálok,egy szakmunkásképzőbe járó emberben több értelem van mint benned.Na bye

2013. jan. 20. 16:16
 25/28 anonim ***** válasza:
42%
vitatkozz anyáddal k*csög. talán majd sikerül megmagyaráznia milyen érthetetlen okból sz*rt a világra.
2013. jan. 20. 17:24
 26/28 anonim ***** válasza:

Hát ezt jól megmondtad...rettentően megsértettél :D

Jobb is,hogy elköszöntél..van még a fajtásból így is sok ezen az oldalon ;)

2013. jan. 20. 18:25
 27/28 anonim ***** válasza:

Már mentegetőzik is, mint vmi igazi nyomorék! :'D

"meglehet figyelni hogy egy helyes pasival máshogy viselkednek a nők mint egy átlagossal."

És akkor mi van? Persze, hogy máshogy viselkedünk egy olyannal, aki vonzó számunkra. De ez nem jelenti azt, hooogy... (pontosan idézném a kérdezőt):

"de egyre több lányt látok, aki sokkal agresszívebb, mint a mai fiúk és tele van ártó szándékkal, szinte élvezi, ha bánthat valakit, akár fiút, akár lányt szavakkal agy akár fizikailag is, bár inkább szvakkal, az a gyakoribb. "

Szóval a "máshogy viselkedés" nem feltétlenül jelenti azt, hogy szarráalázzuk, és akár még meg is verjük (:'D) az illetőt.

Miért kellene ugyanúgy viselkedni azzal, akihez nem vonzódom, nem akarok semmit, mint azzal, aki tetszik nekem? Alap, hogy akivel csak barátság jöhet szóba, azzal nem fogok "csábítani akaró" NŐként viselkedni.

Azt már inkább meg sem kérdezem, hogy miért beszélsz úgy a "helyes fiúkról", mintha valami objektívan megítélhető kategória lenne. Mindenkinek más a helyes.

Az oltogatni próbálós mondatokat meg szerintem hagyd! Mi írtunk neked egy-egy sort, erre te ideokádtál egy litániát, aminek ráadásul semmi tartalma, csak olyan szintű fröcsögés, hogy ha valaki ezt olvassa, és vizuális típus, akkor kb. azt látja maga előtt, hogy dühödben hajigálsz tárgyakat, és leszaggatod a saját ruháidat.:DDD Ne csodálkozz, hogy egy dühöngő őrültnek tűnsz. De persze nagyon valószínű, hogy csak neten van merszed tépni a szádat. :)

Üdv.

2013. jan. 20. 18:44
 28/28 frequency válasza:
"Ez azért van, mert üresek." Nem sokáig csak ameddig nem tesz róla az ember. :D
2013. szept. 21. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!