Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hátralévő életemben nélkülöznö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hátralévő életemben nélkülöznöm kell a gyengédséget?

Figyelt kérdés

Nagyon régóta nem voltam együtt nővel, nem elsősorban a szeretkezés hiányzik, hanem a gyengédség, a simogatás, az ölelés, a bőrkontaktus.

Már nem vagyok fiatal, nagyon sovány a testalkatom (nem fertőző) betegségből kifolyólag, nincs egy vasam se, utálom a tivornyázást és az ezen alapuló társasági életet, és amúgy is teljesen másképpen gondolkodom, mint a nagy többség.

Kérem senki ne írja, hogy menjek prostihoz, vagy "itt a puncim dugj meg", mert az nem érdekel.

Társkeresők teljes kudarc, ez sem megoldás.

Sorstársak válaszát is várom.

2011. nov. 17. 09:50
 1/8 anonim ***** válasza:

szerintem teljesen természetes amit érzel, ne ess kétségbe. De nincs sehol sem előírva hogy a sovány és nem fiatal férfiaknak nem jár ki a gyengédség. Nem csak a tivornyázáson alapuló társasági élet van, vannak kultúráltabb, csendesebb, műveltebb közösségek, ahol próbálkozhatsz. Mondjuk jóga vagy tánctanfolyamok, amik nincsenek korhoz kötve. És kehet jót tenne a szervezetednek is:) ne add fel!

L/22

2011. nov. 17. 10:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Ne varrd be, hogy így kell leélned az életed. A soványságod ne sorold be az okok közé, a bátyám is borzasztó sovány, mégis van szép felesége és gyereke. De fiatalabb korában is kedvelték a nők, mert vagány és jó humorú. Biztos hiányzik belőled a vagányság és a közvetlenség. Ha te nehezen tudsz közeledni, ezt megérzik a nők így ők sem mernek. A társasági élet nem csak tivornyázásról szól, tehát otthon ülve sajnálkozva nem találsz párt. Konkrét választ nem lehet adni a kérdésedre, mert ahhoz, hogy mennyi esélyed van, ismerni kellene a belső tulajdonságaidat, mivel foglalkozol, mi érdekel, miért nincs pénzed stb. Persze a külső is fontos, arc, öltözködés, tehát nem csak az alkat.
2011. nov. 17. 10:04
 3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon kedvesek vagytok, köszönöm. Nos, én soha nem voltam a nők kedvence, sok csoportban megfordultam már, de mivel nagyon másképpen gondolkodom a világról, mindenről, mindenhol egyedül maradtam. Egyetlen barátom van, aki megért, senki mással mély dolgokról nem tudok beszélgetni, mert a többiek csak a szemüket meresztgetik, vagy nem is értik, mit beszélek. Ezt szó szerint vegyétek. Így egyetlen nő sem vállal fel, és én sem tudok olyan nővel mit kezdeni, akivel nem tudom megértetni magam.
2011. nov. 17. 10:15
 4/8 anonim ***** válasza:

Tipikus különc vagy. Egyedi, elvont, mások számára érthetetlen világképpel.

Az emberek egy társadalmi és kulturális csoporton belül nagyon hasonló értékrenddel, és világról alkotott képpel rendelkeznek. Ezért könnyen kapcsolatokat teremtenek egymással, közösek a céljaik, hasonló dolgokat tartanak fontosnak. Ebből következik, hogy a különcnek sokkal nehezebb dolga lesz mint az átlagnak. Próbáld megtalálni vagy akár kialakítani azt a közösséget ahol otthon érzed magad. Biztos vagyok benne, hogy valahol léteznek olyan gondolkodású lányok mint te, csak nem találjátok egymást.

2011. nov. 17. 10:45
 5/8 anonim ***** válasza:
(első válaszoló vagyok): nem hiszem hogy értelmetlenül fogalmaznál vagy gondolkodnál, hiszen értettük hogy mit szeretnél mondani most is, tehát ezzel nincs gond... az önbizalmad az amit építened kell. Hidd el, nem csak az az értelmes ember, akinek sok nője és barátja van. egyszerűen csak nem találtad meg magadban az értékeket. Nem lehet minden ember egyforma, ne akarj görcsösen olyan lenni, mint mások. Próbáld először felfedezni önmagadban, mi az amit szeretsz,mi iránt érdeklődsz, és ragadd meg amit úgy találsz, hogy örömödet leled benne. Ezekhez nem muszáj pénz, vagy sok pénz, vannak ingyen szép dolgok is. például én verseket írok, amihez csak egy papír és egy toll kell:) és boldoggá tesz. mások erdőket járnak, vagy futnak, vagy rajzolnak... és senkisem mondja rá hogy bolond, vagy értelmetlen ember, csak azért mert mást csinál, mint a többiek. Először önmagadat találd meg, és rátalálsz a társadra is.
2011. nov. 17. 10:50
 6/8 A kérdező kommentje:

Pontos a jellemzésed, teljesen igazad van. Több, önmagában is (nagyon) különc, csoporttal is szimpatizálok, ám mindegyik csak az általam látott igazság egy darabkáját birtokolja, senki más nem látja a közöttük lévő összefüggéseket. A több csoport (halmaz) eredője pedig mindösszesen egy fő, én.

Éppen ezért már valahol elfogadtam, hogy nem lesz párom, de hiányzik a gyengédség.

2011. nov. 17. 11:00
 7/8 A kérdező kommentje:

Első válaszolónak:

Persze, vannak örömeim, nem vagyok depressziós, se pánikbeteg, én aztán nem akarok megfelelni másoknak, teljesen más az értékrendem, mint ami elfogadott. Nem érzem magam ettől felsőbbrendűnek, csak végletesen különcnek, ami igaz. De egy különc is vágyhat gyengédségre, de valószínűleg hiába.

2011. nov. 17. 11:06
 8/8 anonim ***** válasza:
megkérdezhetem, hogy milyen betegséged van? és hogy mit jelent az, hogy "már nem vagyok fiatal"? egyébként ne add fel. azt mondod, több olyan csoport is van, akikkel szimpatizálsz. nincs valami egyesület, ami összegyűjti egy-egy ilyen csoport tagjait? ott biztos könnyebben ismerkednél. szerintem ne várj arra, hogy majd találsz egy olyan lányt/nőt, aki mindenben 100%-ig passzol hozzád, ha már egy-két főbb kérdésben egyetértetek, az szerintem bőven elég. legalább nem lesz unalmas a dolog :) és egy intelligens nővel a gondolataidat is megvitathatod, anélkül hogy ő ezért elítélne, vagy otthagyna. szóval hajrá! 18L
2011. dec. 11. 22:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!