Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom úgy, hogy a mai lányok sokkal
kegyetlenebbek és agresszívebbek lettek? Mi lehet ennek az
oka, hol van a gyengédség, kedvesség, együttérzés,
jóindulat?
Figyelt kérdés
Vannak perszer ritka gyöngyszemek, de egyre több lányt látok, aki sokkal agresszívebb, mint a mai fiúk és tele van ártó szándékkal, szinte élvezi, ha bánthat valakit, akár fiút, akár lányt szavakkal agy akár fizikailag is, bár inkább szvakkal, az a gyakoribb. A pszichés támadások miért szaporodtak így meg a mai lányoknál, mi lehet ennek az oka?
Valószínűleg úgy udvarlok nekik hogy "Csá bébi jösz sz*pni?" Hát persze
Semmit se tudsz rólam te sz*r akkor meg minek pofázol?Szar emberekkel meg nyilvánvaló hogy köcsög leszek és nem fogok szép dolgokat mondani róluk
2013. jan. 18. 16:06
12/28 anonim válasza:
Ebből a 2 kommentedből tökéletesen látszik,hogy nem az eszedért szeretnek...és hiába körítesz egy adott lánynak,ezt akkor sem lehet letagadni ;)
Ezvan...
2013. jan. 18. 17:06
13/28 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os válaszoló, már nem azért, de a 4-es válaszolónak igazat kell, hogy adjak. Én is mindig, mindekivel kedves, udvarias voltam és mégis csúnyán bánnak velem a lányok, ellenben láttam én már lányt sírni a bunkó fiúja miatt, aki megcsalta és meg is verte, mert a lány egyszerűen ahhoz az állathoz vonzódott, még a sok fájdalom és sérelem ellenére is. Én úgy látom, a lányok, nők alapból szeretnek szenvedni és ösztönösen azokhoz a fiúkhoz, férfiakhoz vonzódnak, akik sok fájdalmat okoznak nekik lelkileg. Ki érti ezt? De nagyon kiábrándító, már gondolkozom azon, hogy én is ilyenné válok, hiszen a jóság nem nyerő vagy tényleg az van, hogy a külső a lényeg és csak a helyes pasiknak nyalnak a lányok?
2013. jan. 18. 17:18
14/28 anonim válasza:
12
Ja persze ebből a 2 kommentből TE mint médium megtudod állapítani hogy nekem mennyi eszem van :D Valószínű hogy ilyen primitív szar képes erre :D Takarodj már az ezotéria kategóriába ne itt fröcsögjél te értéktelen fos
2013. jan. 18. 20:37
15/28 anonim válasza:
Ehhez nem kell médiumnak lenni,anélkül is teljesen egyértelmű. De nem is kell mást várni,attól aki egy értelmeset sem tud megnyilvánulni ;)
2013. jan. 18. 20:46
16/28 anonim válasza:
LOL, ez a 48%-os pusztít, emberek! :DDD Tényleg nem kell médiumnak lenni ahhoz, hogy lejöjjenek a dolgok. Egy intelligens, normális ember miért írna először egy már-már paródia szerűen közhelyes mondatot, aztán miért ugatna úgy, mint egy láncravert, rosszul tartott kutya? Ennyi. ;)
2013. jan. 18. 22:10
17/28 anonim válasza:
15
Válaszolj már erre a kérdésre légyszíves!Egy foshalmazhoz miért kéne értelmes mondatokat fűznöm?
16
Te hozzád meg ki szólt?Nincs jobb dolgod?Nincs ki alád verjen?Akkor kérd meg a kutyádat és talán lesz értelme annak a szar életednek,bár szerintem még egy rühes dög se mászna rád.Bagoly mondja verébnek,te is ugatsz itt mint egy veszett szar de közben halvány lila gőzöd sincs hogy milyen ember a kérdező vagy én valójában.Az első kommentednek semmi köze sincs a dologhoz tehát ebből is látszik hogy mennyire retardált szar vagy aki csak fröcsögni tud másról mindenféle komolyabb ok nélkül.Ez a 71%-ra is vonatkozik.Tökéletes példák vagytok erre a kérdésre,köszönettel tartozom amiért már nem kell tovább bizonygatni a kérdés valóságtartalmát
2013. jan. 19. 14:57
18/28 anonim válasza:
Neked sürgősen pszichológusra lenne szükséged :DDD
2013. jan. 19. 15:01
19/28 anonim válasza:
"...hol van a gyengédség, kedvesség, együttérzés, jóindulat?"
anyádba'.
2013. jan. 19. 15:30
20/28 anonim válasza:
Olyan aranyos ez a # 17-es, nem? Mindjárt beleszeret itt egyszerre mindenki! :$ :DDD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!