Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin ha felhív magához a srác mire kell gondolni?
Figyelt kérdés
Megbeszéltünk egy randit egy teázóba és mondta, hogy mi lenne ha utána megnéznénk nála egy filmet. Még nem válaszoltam neki. Most tényleg csak filmet akar nézni vagy ilyenkor minden pasi le akarja fektetni a csajt? 22L és 28F2013. jan. 16. 01:24
1/12 Mókusgyilkos válasza:
háááááááááááááááát eléggé standard szöveg :D szóval biztos ami biztos vigyél paprika sprayt és erényövet.
2/12 anonim válasza:
Biztos meg akarja mutatni a bélyeggyűjteményét.
3/12 anonim válasza:
Alap hogy meg akar dugni, ha normális lány vagy, mi elég ritka mostanában nem mész fel első nap hozzá hogy szétkúrjon...........
4/12 anonim válasza:
Vagy spúr a mozihoz,vagy dugni akar,vagy mindkettő :)
5/12 anonim válasza:
Szerintem egyből felmenni hozzá túlzás. Nem tudhatod mit tervez, de gyanús.
8/12 anonim válasza:
Valójában pasija válogatja és így látatlanba nem lehet megmondani. De kíváncsi vagyok mit válaszolna ha neki tennéd fel a kérdést :D
9/12 anonim válasza:
Nem a film a fontos neki. De ha felmész számíts rá, hogy ha történik valami akkor azért, ha nem, akkor azért fog ribinek tartani.
10/12 anonim válasza:
Nekem egy nő javasolta ugyanezt. Mivel nem vagyok ismerős a városban ahol találkozunk, ő meg ott él, kérdeztem mit javasol hova mehetnénk. Erre azt mondta hozzá. Szóval ez is ilyen egyértelmű lenne? Már nem vagyunk tinédzserek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!