Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk/férfiak! Titeket zavarna,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak! Titeket zavarna, ha a barátnőtök vegetáriánus lenne?

Figyelt kérdés

2013. jan. 15. 22:51
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
91%
Nem kezdtem el győzködni senkit. Egyszerűen csak tele a hócipőm az előítéletekkel és leírtam a véleményem és a tényeket, hogy a tévhiteket eloszlassam. Nem szeretem ha valaki olyanról alkot véleményt amikről csak pletykák útján tájékozódott. Akikkel eddig beszéltem, nekik zöldségfóbiája volt. Privátban is lehet válaszolni aki akar, a kérdés szétoffolása nélkül.
2013. jan. 16. 16:25
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Én vega nő vagyok, volt egy hosszú kapcsolatom nem vega pasival, nem próbáltam rábeszélni semmire, sőt, még sütöttem, főztem is rá hústételeket is!

(mondjuk fogalmam se volt hogy jól csinálom e, sosem szerettem, nem kóstoltam, de neki bejött)

A saját ízlésem szerinti vega kajákat is csináltam.(az is bejött neki)

Egy idő után zavarni kezdte őt is meg a családját is, hogy nem eszem meg azokat az ételeket amiket ők szeretnek. Az anyja konkrétan besértődött amiért nem kóstoltam meg a disznótoros hurkájukat és állandóan győzködött, hogy csak egy falatot egyek ebből meg abból. Nem fogta fel, hogy ez nem így működik, nem bírok állatot enni és végül ő beszélte le a fiát arról, hogy megkérje a kezem mondván (ez most középkorosan fog hangzani, de így volt!) hogy nem lennének egészséges unokái miattam! :/

2013. jan. 16. 20:25
 23/28 anonim ***** válasza:
Sajnálom. Szönyű, hogy ilyen előítéletesek az emberek és nem nézik el, hogy mások boldogok legyenek az egójuk miatt. Hülye egy magyar szokás ez a tukmálás. Angliában nincs ilyen. Viszont hogy le tudta beszélni az is fura. Kicsit olvasnának utána mindkét oldalról.
2013. jan. 16. 20:53
 24/28 anonim ***** válasza:

"néhány nap után nem értettem, miért kell állandóan és irtózatos módon finganom. Aztán rájöttem..."

Ez valószínűleg azért volt, mert addig nem vittél be elég rostot. Amikor sok zöldséget és gyümölcsöt eszik az ember, akkor a bélrendszernek eltart egy darabig, amíg újra átáll. De ez elmúlik később. A rostok egyébként jók, kitisztítják a beleidet ahogy áthaladnak rajta.

Engem nem zavarna egy vega barátnő mert én is az vagyok.

2013. jan. 17. 12:03
 25/28 anonim válasza:
Nem, engem sem zavarna, sőt örülnék neki, hiszen én is vegetáriánus vagyok néhány éve. Azóta sokkal kiegyensúlyozottabb az életem, és több az energiám.
2013. jan. 25. 14:57
 26/28 anonim ***** válasza:

én pl. vegetáriánus nő vagyok, eddig egyik barátomat se zavarta.

az, aki írta, hogy fingik: mert tisztult a szervezeted. én alig ettem húst egész életemben, így nekem sose volt ilyen gondom, de ismerek olyat, aki át akart állni, és ugyanezt tapasztalta. mert előtte nem vittél be elég rostot, azért volt, nem a vegetáriánus kaja miatt.

2013. jan. 28. 23:39
 27/28 anonim ***** válasza:

lófaszt tisztul

küzd a bélrendszer a természetellenes táplálékkal

2013. jan. 28. 23:43
 28/28 anonim ***** válasza:
ja, a zöldség természetellenes. téged se az eszedért szeretnek.
2013. jan. 28. 23:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!