Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk/férfiak! Titeket zavarna,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak! Titeket zavarna, ha a barátnőtök vegetáriánus lenne?

Figyelt kérdés

2013. jan. 15. 22:51
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Nem, amíg engem nem "ítél" el... A konyhában kihívás lenne, mivel szeretek főzni, de megoldanám! ;)
2013. jan. 15. 23:12
 12/28 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem ez egyszerű együttérzésen és szereteten múlik. Egy pókot sajnálok lecsapni. Üvegpohárba teszem és kiviszem az udvarra. Nem ítélem el, de tiszteletreméltó aki máshogy tesz, mint a többség, csak mert megteheti alapon. Engem a vegánok és a hétköznapi étkezésűek is támadnak. Szerintem meg hagyjuk békén egymás tányérját és tanuljunk meg főzni, változatos ételeket. Könnyű húsból jót főzni, de valami zöldből igazán finomat kihozni az a művészet. Csak egy kis kreativitás kellene és kevesebb lustaság.

21/N

11 éve ovo-lakto vega

2013. jan. 15. 23:20
 13/28 anonim ***** válasza:
57%
nem, hát hol érdekel engem, hgoy ő mit szeret enni? Ne akarjon megtériteni és felőlem fényevő is lehet. Nem ezen múlna a kapcsolat az tuti
2013. jan. 16. 00:08
 14/28 anonim ***** válasza:
29%
Nekem nem kéne ilyen nő, már bocsi. Csak azért, mert hosszútávon gondolkodok. Családalapításkor pl balhé lehet belőle, hogy mit egyen a gyerek.
2013. jan. 16. 00:16
 15/28 anonim ***** válasza:
75%

A gyerek azt eszik amit akar. Majd ő eldönti, de tudnia kell mi, hogy kerül az asztalra.

Élő példákat tudok mondani, hogy vega anyuka teljesen egészséges babát szült. :)

2013. jan. 16. 00:26
 16/28 anonim ***** válasza:
25%

Zavarna, mert

- az egyoldalú táplálkozás miatt a vegák idegesebbek az átlagnál

- a kedvenc receptjeim felét nem tudnám neki elkészíteni

2013. jan. 16. 00:52
 17/28 anonim ***** válasza:
54%
Hagyományos táplálkozás sokkal egyoldalúbb. Egy vega sokkal több zöldséget eszik, több rostot, köretnek nem csak a rizst vagy a krumplit ismerik. Vadast is ugyanúgy el lehet készíteni hús nélkül. Eleve elítélően álltok ehhez...
2013. jan. 16. 01:48
 18/28 anonim ***** válasza:
45%
Ja-ja, pont az a rengeteg zöldség a baj. Volt egy vega barátnőm, és mindig zöldséges kajákat ettünk, reggel-délben-este. Nagyon finomak és változatosak voltak, ezzel nem volt baj, csak néhány nap után nem értettem, miért kell állandóan és irtózatos módon finganom. Aztán rájöttem... Többet nem lesz vega csajom, vagy ha igen, külön étrenden leszünk! :)
2013. jan. 16. 08:38
 19/28 anonim ***** válasza:
29%

"Hagyományos táplálkozás sokkal egyoldalúbb."

Ez hülyeség. Persze aki a pörkölt-rántott hús pároson él, az sem táplálkozik változatosan. De nem tudom miért gondolod úgy, hogy csak a vegák ismerik a zöldségeket.

2013. jan. 16. 09:45
 20/28 anonim ***** válasza:
52%
Fel lett téve egy kérdés, amire mindenki válaszolt igennel vagy nemmel. Ez egészen addig működött, míg jött egy vega és elkezdte győzködni a válaszolókat és elvitte más irányba a topikot. Aztán sír, hogy lepontozták. Hmm....
2013. jan. 16. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!