Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Titeket zavarna, ha a barátnőtök vegetáriánus lenne?
Szerintem ez egyszerű együttérzésen és szereteten múlik. Egy pókot sajnálok lecsapni. Üvegpohárba teszem és kiviszem az udvarra. Nem ítélem el, de tiszteletreméltó aki máshogy tesz, mint a többség, csak mert megteheti alapon. Engem a vegánok és a hétköznapi étkezésűek is támadnak. Szerintem meg hagyjuk békén egymás tányérját és tanuljunk meg főzni, változatos ételeket. Könnyű húsból jót főzni, de valami zöldből igazán finomat kihozni az a művészet. Csak egy kis kreativitás kellene és kevesebb lustaság.
21/N
11 éve ovo-lakto vega
A gyerek azt eszik amit akar. Majd ő eldönti, de tudnia kell mi, hogy kerül az asztalra.
Élő példákat tudok mondani, hogy vega anyuka teljesen egészséges babát szült. :)
Zavarna, mert
- az egyoldalú táplálkozás miatt a vegák idegesebbek az átlagnál
- a kedvenc receptjeim felét nem tudnám neki elkészíteni
"Hagyományos táplálkozás sokkal egyoldalúbb."
Ez hülyeség. Persze aki a pörkölt-rántott hús pároson él, az sem táplálkozik változatosan. De nem tudom miért gondolod úgy, hogy csak a vegák ismerik a zöldségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!