Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jó az ázsiai srácokban, hogy ennyire áhítoznak a csajok utánnuk?
Figyelt kérdés
2013. jan. 15. 18:41
1/10 anonim válasza:
idolok
az ázsiai fiúk többsége nem jóképű. De vannak ott is díszpéldányok. Ami szép az szép.
6/10 anonim válasza:
Nekem tetszenek.
Amikor szép mandulaszemű, és magas ázsiai srácot látok, akkor muszáj elismernem, hogy wow, ez aztán jó pasi. Ettől függetlenül mivel a legtöbb ázsiai srác alacsony, és nekem a magas pasik tetszenek, bukik az ügy. De amikor magas a srác...akkor kifejezetten bejön a mandulaszem.
Egyébként nekem a fekete srácok is tetszenek. Nem érdekel különösebben a rassz.
7/10 anonim válasza:
Nekem bejön a mandulaszem és kifejezetten a nálam alacsonyabb pasik tetszenek szóval nekem ezért jönnek be az ázsia srácok is.
8/10 anonim válasza:
Nekem is bejönek !
Imádom a szeműket.
Persze legyen nálam magasabb!
9/10 anonim válasza:
A mandulaszemük tetszik a legjobban, a hajuk is... Köztük is vannak magasak de inkább japánokra jellemző hogy alacsonyak. De mint mindenütt ott is vannak magasabbak. Tisztelettudóak kedvesek és tanulnak rendesen mert ezt nevelik beléjük.
10/10 anonim válasza:
az a jo bennuk hogy jol neznek ki. Itt ha szetnezek magyarorszagon hat... inkabb nem mondok semmit. Persze van jo pasi itt is hogyne lenne. Es egy azsiainak mas a felfogasa a nokkel szemben ez az ami nalam legfokebb bejon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!